Педан і Горбунов тепер цілують одне одного замість своїх дружин: дуже тепла зустріч на прем’єрі нового фільму

Відомі телеведучі Олександр Педан і Юрій Горбунов мають дуже гарні товариські стосунки одне з одним. По-перше, вони колеги, а по-друге, їхні погляди на життя співпадають.

Разом чоловіки не так часто працювали разом на знімальному майданчику, проте вони добре знають одне одного та мають дружні відносини. Їхні життєві принципи збігаються, тому, колегам досить легко знаходити точки дотику та спільну мову. Два професійних та дуже гуморних ведучих на одному майданчику, звісно було б багато, але вони працювали на різних каналах, та нерідко мали змогу зустрітися на виїзних концертах та світських заходах.

Саша Педан

Олександр та Юрій насправді дуже талановиті люди, та ще й з великим серцем. Оскільки їхній шлях до успіху був нелегким, вони обидва розуміють цінність чесної роботи та ніколи не переступають через свої принципи. Тож, немає нічого дивного в тому, що при зустрічі чоловіки можуть обійняти, та навіть, поцілувати одне одного у щічку. І це абсолютно нормально.

Юра Горбунов

Так, днями Педан і Горбунов разом прийшли на прем’єру нового українського фільму під назвою “Памфір”. Це історія, головним героєм якого є порядний сім’янин Памфір, він має досить складний життєвий шлях. Але з усіх сил хоче влаштувати для родини світле майбутнє. Та заради цього, йому потрібно відновити зв’язки з темним минулим.

Саме на цій прем’єрі два друга зустрілися та дуже тепло зустріли один одного, спочатку вони потиснули руки, потім трохи поговорили, а згодом міцно обійнялися та поцілували одне одного у щічку. І це не дивно, адже вони дуже давно не бачились, але мають гарні стосунки та просто сильно раді зустрічі.

Зустріч Педана і Горбунова

Насправді з початком війни зустрічі всіх близьких людей, стали більш ніжними та радісними, а також цінними. Бо кожна людина тепер може втратити життя в будь-яку мить. І, на жаль, ми не поки що не можемо це контролювати. Адже росія досі не припиняє напади на наші життя.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.