Переможець “МастерШеф” Євген Клопотенко продегустував запліснявілий лимон: “А такий делікатес”

Євген Клопотенко відомий українськи шеф-кухар, який став відомим після перемоги на головному українському шоу України "МастерШеф". А тепер його вважають королем борщу, адже він знає неймовірну кількість рецептів.

Клопотенко дуже прискіпливо ставиться до роботи, адже він ідеаліст та перфекціоніст. Йому важливо працювати на якість, а не швидкість і кількість. Тому, у своїх ресторанах він висуває чіткі правила для співробітників. І дуже ретельно підбирає собі на кухню кухарів, адже це найголовніший фактор у ресторанній справі.

Євген Клопотенко

Так само як і до кухарів, Євген ставиться й до приготування страв та рецептів. Чоловік дуже часто вигадує авторські рецепти, заради цього він багато років вивчав та практикував різноманітні процеси, та й загалом багато працював заради свого успіху. Клопотенко довго насправді йшов до своєї мети, і завдяки завзятій праці чоловік став одним з топових шефів в Україні.

Євген полюбляє експериментувати й не боїться поєднувати різні продукти, які в класичних стравах ніколи б не змогли зіграти смачно. А Клопотенко вигадує нові рецептури, які дійсно смакують неймовірно. На кухні Євген дуже ризикований, його ідеям немає меж та жодних перепон немає для нових смаків. І часто навіть складно здогадатися, з чого саме він приготував свою страву.

Чоловік був у багатьох країнах та містах, де куштував різні кухні, екзотичні страви та рецепти. Але, й сам він може спробувати все, що можна приготувати або обробити. До того ж це гарний контент для його особистого блогу в соціальній мережі instagram. До речі, Клопотенко ще й відомий блогер, і його історії та пости, звісно більшою мірою стосуються приготування страв, їх дегустації та експериментами над рецептурами.

Так, днями Клопотенко виклав сторіс з тим, як він куштує запліснявілий лимон, це дуже дивно, адже таке взагалі не можна вживати. Та на відео чоловік лише розрізав та понюхав лимон, можливо, він його й не їв.

Сторіс Клопотенко

Проте сама історія дуже дивна, та й від Євгена можна очікувати будь-чого, тому, все ж таки, яка далі була доля у цього лимона з пліснявою – невідомо.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.