52-річна Ірина Білик показала, хто готує їй сніданки: один з п’яти колишніх чоловіків повернувся до співачки

Знаменита українська співачка Ірина Білик заінтригувала мережу новими кадрами з колишнім чоловіком Дмитром Коляденко. Що відбувається між екс-подружжям?

Ірина Білик була заміжньою далеко не один раз, і не вважає це невдачею, а навпаки мріє зіграти ще одне весілля, адже немає нічого прекраснішого, ніж кохання між двома люблячими серцями.

Наслідки пластики Ірини Білик
Ірина Білик показала, хто готує їй сніданки

Історія стосунків співачки з шоуменом Дмитром Коляденко була найбурхливішою в історії її кар’єри. Саме цей роман приніс Ірині натхнення для створення її безсмертних хітів. Однак, шалена популярність артистки, увага та критика глядачів, а також темперамент чоловіка зробили свою справу і ці стосунки дійшли кінця. Варто відмітити, що залишитися друзями у екс-подружжя одразу не вийшло.

Ірина Білик показала, хто готує їй сніданки

Лише років через десять Ірина Білик та Дмитро Коляденко з надією у серці повідомили своїм фанатам, що змогли помиритися та відновити спілкування. Однак, мови про роман навіть не йшло. Ірина Білик закохалася в Дмитра Тікуса, а після невдалого шлюбу з молодим танцюристом знайшла нову любов в особі Аслана Ахмадова. У цьому шлюбі у артистки навіть народився син Табріз.

Цей союз розпався під час пандемії. Ірина Білик спочатку повідомляла, що чоловік не приїжджає до неї з москви через карантинні обмеження, але згодом стало відомо, що він нього просто не вистачало для цього бажання. Тоді ж знаменитість повідомила, що розлучається з благовірним, хоча вони продовжували підтримувати одне одного.

Тож у життя співачки знову повернувся до метро Коляденко. Останнім часом шанувальники помічають, що зірки проводять разом дуже багато часу. Телеведучий та артистка гуляють, подорожують, приймають їжу, тощо. Ба більше, нещодавно Ірина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий відеоролик, в якому показала, як снідає з Дмитром та натякнула, що вони знаходяться в стосунках.

Судячи з усього, шанувальникам творчості артистки варто очікувати найближчим часом зізнання від неї у відновленні роману з колишнім чоловіком. І хтозна, можливо незабаром вийде нова композиція артистки, яка не буде поступатися хіту “Любовь-яд”.

Схожі статті

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Андрій Данилко вперше висловився про таємний, але дивовижний роман із відомою співачкою: “Пару разів було”

Андрію Данилку завжди вдавалося вміло тримати баланс між відкритістю з аудиторією і повною приватністю, яка майже ніколи не порушувалася. А сам він чужу приватність все ж таки якось порушив.

“Найбільшою проблемою були прищі”: спливли шкільні фото з Марією Яремчук – не завжди була красунею?

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже давно завершила сценічну діяльність, однак, шанувальники згадують про неї з великим трепетом та сподіванням, що вона повернеться.