Від природної краси ні сліду: Ірина Білик показала, як змінилася за роки творчості – схожа на ляльку

Співачка Ірина Білик обожнювала яскраві, епатажні, сучасні образи, тому часто вражала зміною іміджу. Проте не обійшлося без пластичних втручань, які дуже змінили зірку.

Майбутня артистка українського шоу-бізнесу народилася 6 квітня 1970 року. За свої роки змінила незліченну кількість образів, а через багато написаних хітів та свою зовнішність отримала статус “української Мадонни”.

Зростала творчою дівчинкою. З чотирьох років почала співати, з п’яти танцювати, а кар’єру маленької співачки розвивала вже через рік. Займалася у музичній студії, де педагоги пророчили їй велике майбутнє талановитої зірки великої сцени.

Пройшла непростий шлях “виживання” для того, аби твердо стояти на ногах, досягти успіхів та бажаного результату в кар’єрі. Почала підкорювати світ українського шоу-бізнесу наприкінці 80-х років.

Якою тільки не була співачка, адже завжди хотіла бути сучасною, виділятися серед інших та показувати свою неповторність. Мала яскраве руде, біляве, чорняве волосся, відверті образи, що демонструвалися в мінісукнях та нетипових макіяжах. Після численних експериментів у зовнішності змогла зупинитися на своєму фірмовому стилі  – біляве волосся, яскравий мейк та королівські наряди для вишуканості.

Зміни Ірини Білик у зовнішності

Пластичні операції Ірини Білик

Проте на змінах у власному стилі, макіяжі та волоссі справа не закінчилася. Відомо, що співачка неодноразово зверталася до послуг пластичного хірурга, хоча довго намагалася цього не афішувати. У свої 52 роки зірка зовсім не виглядає на свій вік, адже завжди працювала над самовдосконаленням.

За словами жінки, свою першу операцію зробила у 1999 році, після народження первістка Гліба. Мала дефект опущених куточків очей, тому вирішила це виправити за допомогою блефопластики.

Ірина Білик вразила всіх змінами у зовнішності
Ірина Білик після пластики

Також зменшила горбочок на носі, збільшила губи, зробивши їх пухкішими, особливо це помітно на верхній частині. Зізналася, що не обходиться без уколів краси, а також постійних походів до косметологів за доглядовими процедурами. Зробила й підтяжку обличчя. Хоче надалі бути красивою, молодою та подобатися всім прихильникам її творчості.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?