Тренд на оверсайз: Надя Дорофєєва показала свій стиль одягу – речі, як у коханого Кацуріного

Співачка Надя Дорофєєва пережила не тільки внутрішню трансформацію, а й зовнішню. Від суконь, підборів та ніжного макіяжу не залишилося й сліду. Як зараз любить одягатися у повсякденності?

Стиль відомої музичної виконавиці Наді Дорофєєвої викликає подвійні відчуття. Публіка розділилася на два табори, адже одні переконані, що дівчині дуже личить, а інші навпаки зазначають, що вона одягається у речі нового коханого Міші Кацуріного.

За період роботи у популярному гурті “Время и Стекло” артистка демонструвала яскраві образи з сукнями, діловими костюмами, підборами, мініюпками, виразним макіяжем тощо. Пережила повне перезавантаження у творчості й повністю змінила свій стиль одягу.

Тепер улюбленицю мільйонів можна зустріти в образах оверсайз. Худі, джинси, які більші на розмір, короткі топи, піджаки, футболки та стриманий макіяж стали трендовими та найбільш використовними елементами у повсякденному житті. Імовірніше за все, в пріоритетах співачки на першому місті стали молодіжність, сучасність та комфорт.

Надя Дорофєєва у своєму Instagram

Не тільки зовнішній вигляд зірки пережив трансформацію. Творчість теж зазнала повного перезавантаження. Нові хіти ладні залазити до глибини душі кожного українця, адже кохання, війна, внутрішні переживання залишили неабиякий слід для кожного з нас. Спільний трек з новим бойфрендом Кацуріним “Щоб не зійти” тримає досі високу лідерську планку в усіх музичних чартах.

Нещодавно завершився благодійний тур “Сенси” містами України, де на слухачів чекало живе виконання музичних пісень та сама Дорофєєва, яка зазначимо не збиралася змінювати звичний для себе образ. Тому широкі джинси з низькою посадкою та топ стали незмінними речами.

Нагадаємо, що у 2022 році публіка була шокована зізнанням Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса про розлучення. Проте кожен обрав для себе свій шлях, розвивається у творчості та щасливі в нових стосунках.

spot_img

Схожі статті

Стиль – це все: фіналіст “Холостячки” Дмитро Шевченко зустрів Холостяка-11 Заливака з бусами на руці (ФОТО)

Романтичне реаліті-шоу давно завершилося, і поки що на екрани не вийшло жодного нового сезону. Тим не менш, головні герої та екс-учасники так само користуються популярністю.

Мама Дана Балана у весь зріст помістилась в хулахуп: ніхто і уваги не звернув на її мікро-сукню (Відео)

У сім'ї Дана Балана не тільки він є знаменитістю, адже його матір та рідна сестра також активно користується популярністю, але здебільшого серед співвітчизників.