Невже повернувся? Влад Яма після довгого перебування у США засвітив сина в Україні на шоу “Сніданок з 1+1”

Відомий український хореограф і танцівник Владислав Яма останнім часом досить часто викладає фото з минулого життя. Чим на цей раз чоловік здивував мережу.

Влад поїхав жити за кордон вже трохи більше ніж рік тому, через те, що він та його дружина Лілія хотіли зберегти психіку своєї дитини в нормальному стані та якомога менше нашкодити його моральному стану. Тому, для спокійного життя вони разом обрали Америку. Там спокійно, немає війни, вибухів та розмов про постійні злочини росіян.

Родина Влада Ями

Так, перший час було дуже важко здогадатися, де знаходиться родина Влада, адже перші півроку він та його дружина не виходили на зв’язок. Хоча Лілія була дуже активною блогеркою у соціальних мережах, й вона відновила свою активність влітку 2022 року.

Коли стало відомо, що син Владислава Леон вже навчається у школі, то на нього зрушилася велика кількість критики з боку українських колег, які були не задоволені вчинком Ями. Адже чоловік вирішив залишитись зі своєю родиною та підтримувати їх, а не повернувся додому та не пішов на фронт.

Та останнім часом Влад почав дуже часто викладати фотографії з архіву. Можливо чоловік сумує за своїм життям в Україні, тому й згадує найяскравіші події зі свого життя.

Так, днями хореограф показав фотокартку сина у студії “Сніданку з 1+1”. І можна було б подумати, що це нове фото, проте хлопчик давно є публічною дитиною і раніше часто приймав участь у подібних шоу. Тож, це фото є далеко не новим.

Син Ями на 1+1

Та й до того ж зараз Леон вже досить сильно виріс з того часу і тепер виглядає як справжній дорослий хлопчик та нагадує свого батька. Оскільки родина Ями вже давно живе в еміграції та війна поки не закінчилась, Владислав з сином та донькою не збирається поки що додому.

Схожі статті

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.

“Кошовий просто поруч проходив”: дружина “Лисого з Кварталу” показала обличчя двох доньок Євгена

Як виглядають та чим займаються доньки зірки "Квартал 95" Євгена Кошового? Як виявилось, діти планують піти по стопах відомого татуся та пов'язати життя з публічністю.

Ігор Кондратюк показав дружину, яка народила йому 3 дітей: не проміняв навіть на голосисту Аіду Ніколайчук

Ігор Кондратюк — один з небагатьох українських зірок, який потрапляє до переліку зразкових сім'яниннів, адже не тільки живе у шлюбі десятиліттями, але і не дозволяє собі нічого зайвого.

Зробила пластику? Аліна Гросу засвітила зміни на носі: як він виглядав раніше та як зараз (ФОТО)

Аліну Гросу неодноразово підозрювали у тому, що вона зробила пластику після того, як повернулася з навчання у Москві. Але співачка стояла на своєму.