Живе на дві родини і зникла із соцмереж: як виглядає єдина дочка Ані Лорак Софія і чию позицію підтримує

Відома російська співачка Ані Лорак українського походження більше року перебуває за кордоном, куди втекла після 24 лютого. Однак, її спадкоємиця часто знаходилася не з нею.

Єдина дочка Ані Лорак завжди привертала до себе увагу шанувальників артистки. Коли дівчинка була маленькою, вона здебільшого отримувала компліменти та позитивне ставлення від користувачів мережі.

Колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу та їхня дочка Софія
Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія

Однак з часом красуня підросла, і як більшість зіркових дітей і стала мішенню для хейтерів, а також вимушена наштовхуватися на критику своєї зовнішності.

Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія

Ще декілька років тому дівчинку активно порівнювали з її матір’ю, а також критикували її брови. У маленькому віці матір дівчинки подбала про те, щоб виправити цю ситуацію та наблизити Софію до стандартів краси.

Падчерка Мурата Наладжиоглу перевершила його рідну дочку від Ані Лорак
Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія

Після 24 лютого і Кароліна, і її дочка зникли з радарів преси. Ані Лорак видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, тож шанувальники втратили навіть ілюзію зв’язку з нею.

Однак незабаром Софія показалася у компанії свого батька. Дівчина перебувала в Туреччині разом зі своїми родичами, і часто проводила час з Муратом, його нареченою Лілією та майбутньою зведеною сестрою.

Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія

Що примітно, ці зустрічі стали дуже інтенсивними, чого раніше ніколи не було, адже Софія здебільшого спілкувалася з батьком по онлайн-зв’язку.

За цей час вона сильно схудла, пофарбувала волосся і значно виросла. На акаунті своєї матері вона з’являється все рідше, а от батько не припиняє хизуватися спадкоємицею і демонструє, наскільки ближчими вони стали за цей час. Чи перебувала Софія в Туреччині під час землетрусу невідомо, адже вона постійно змінювала свою локацію.

Донька Ані Лорак Софія Налчаджиоглу не дає матері забути батька і росте копією Мурата
Ані Лорак показала, як виглядає її дочка Софія

Примітно, що спадкоємиця артистки також проявляє інтерес до сцени, і нещодавно Кароліна показувала, як вони співають дуетом.

Зараз Софія все більше схожа на свого батька, але коли Мурат показав архівне фото своєї матері все стало на свої місця: спадкоємиця Ані Лорак — повна копія турецької бабусі. Їхня схожість настільки вражаюча, що користувачі мережі не припиняють обговорювати цей нюанс, адже вони дійсно виглядають наче близнючки.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.