Бум яскравого волосся: кому більше пасує рожева зачіска — Лесі Нікітюк чи MamaRika (ФОТО)

Напевно, у кожної жінки був у житті такий період, коли вона фарбувала волосся у якийсь яскравий колір. Для когось це спосіб самовираження, для когось просто експеримент із зовнішністю.

Кожна дівчина та жінка хоче виділятися з натовпу та бути особливою, тому, кожна обирає для себе певний стиль та образ. Загалом смак формується у підлітковому віці та змінюється протягом життя. Насправді для багатьох жінок модні тренди не мають значення, і їхні смакові вподобання важливіші за моду.

Оскільки люди звикли рівнятися на зірок, тому часто переймають їхні образи, навіть досить сміливі, які можуть викликати непередбачувану реакцію у своїх знайомих та загалом оточення.

Так, наприклад, в українському шоу-бізнесі є співачка MamaRika, яка тривалий період своєї творчої кар’єри ходить з яскравим волоссям. Спочатку співачка була пофарбована у червоний колір, який вона дуже довго не змінювала. Та згодом, MamaRika перефарбувалась у яскраво-рожевий колір, його навіть можна назвати малиновим.

Співачці дуже личить насправді такий яскравий колір, попри те, що це може виглядати трохи дивно. Проте весь час ходити з малиновим волоссям – це сміливість. Адже у сучасному світі ми не всі можемо наважитись на такі кардинальні зміни. Та оскільки це частина образу, то MamaRika поки не планує змінювати колір.

Також нещодавно у мережі з’явилось архівне фото телеведучої Лесі Нікітюк, яка також в певний період мала рожеве волосся. Напевно, мало хто пам’ятає такий образ Лесі, адже останні роки жінка фарбується виключно в блонд. Та до того ж ще й в одного майстра, якому повністю довіряє своє волосся.

Тож, серед українських зірок достатньо жінок, які експериментували з кольором свого волосся, які й подають приклад тим дівчатам, які хочуть спробувати пофарбуватися у яскравий колір, але бояться.

Схожі статті

Не пішов стопами батька: як насправді виглядає єдиний син Михайла Поплавського, який ледь вижив в аварії

Про любов Михайла Поплавського до свого єдиного сина Олександра знає вся країна, і недарма, адже родина пройшла через дуже складні речі. Як зараз виглядає чоловік?

“Рожеві паєтки та дорога фірмова перука”: Тіна Кароль показала сукню на тонких бретелях – схожа на весільну

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль більше 15 років є символом жіночності та краси. І образи постійно намагаються повторити, а походи в світ стають темою для обговорень.

Фантастичне перевтілення Галушки з Дніпродзержинську у Віру Брежнєву: ТОП-6 образів за 42 роки життя

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва пройшла непростий шлях, який привів її до різних результатів. Вона стала супер популярною, але зараз переживає непрості часи.