Зі звичайної простушки в головну поп-діву країни: як з роками змінювався образ Тіни Кароль (ФОТО)

Тіна Кароль відома українська співачка, яка багато років тому завоювала любов українських слухачів. Тіну всі звикли бачити у певному вже звичному образі класичної модної жінки.

З самої юності Тіна Кароль може похизуватися власною природною красою, яку вона завжди грамотно підкреслювати. Її образи звісно змінювалися з кожним роком, і Кароль ставала лише кращою. Певно всі пам’ятають той період, коли у співачки довгий час була одна й та сама зачіска і це були кучері з мокрим ефектом.

Кароль у молодості

У 200-ні роки така зачіска була дуже популярною, і оскільки співачка була вже досить відомою, то вона задавала тренди. Саме через такий образ Тіни зачіска стала модною серед молодих дівчат. Потім у Тіни був період зібраного волосся, вона почала заколювати волосся у красиві укладки за допомогою різних шпильок.

Також у свої молоді роки артистка доволі часто одягала короткі вбрання, спідниці, сукні, шорти. Тобто, не соромилась демонструвати свою гарну фігуру, і це також був один з її образів. Та з часом Кароль росла як артист і її творчість також ставала більш серйозною. Тому, образи повинні були відповідати її творчості.

І якщо порівняти Тіну зараз і, наприклад, 15 років тому, це абсолютно дві різні жінки, зараз ми бачимо впевнену в собі красиву співачку, яка одягається в брендові сукні, завжди має певну укладку, яка відображає її серйозність. Адже тепер Кароль пише дуже ліричні пісні, які співає наживо на благодійних концертах. І її образи повинні передавати суть її серйозних текстів.

Кароль зараз

Тож, за всі свої роки творчої кар’єри Кароль змінила безліч образів та амплуа. Як і будь-який інший артист вона має бути різною та вдосконалюватися з кожним новим трендом. Й українська поп-діва з цією задачею порається протягом всієї кар’єри.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.