Колишні Потапа і Еллерта мають дещо спільне: Ірина Горова та Ксенія Мішина одночасно опинилися в Єгипті

У кожної людини є періоди, коли йому необхідно відпочити, а найкращий відпочинок – море, сонечко та повна зміна обстановки. Тому ті, хто може собі дозволити відпочинок за кордоном летять у теплі країни.

Так, наприклад зірки часто їздять на відпочинок за кордон, і це абсолютно різні країни, адже кожен має свої вподобання та розуміння відпочинку. З екранів здається, що нічого важкого у роботі акторів, співаків, продюсерів, ведучих та інших публічних професій не є важкою. Але насправді, це неймовірно важко. Адже готова картинка завжди виглядає легкою. Але за цією картинкою стоїть неймовірна кількість роботи. Вони можуть спати за тиждень кілька годин, тому, відпочинок їм просто необхідний, бо сили треба відновлювати.

За українськими зірками ми спостерігаємо зокрема у соціальних мережах, тому, знаємо майже кожен їх крок. Так, наприклад, нещодавно українська акторка та головна “Холостячка” країни Ксенія Мішина похизувалась своїм розкішним тілом. А після цього відразу поїхала за кордон на відпочинок з сином. Тому, тепер її сторіс та публікації стосуються лише теми відпочинку.

Ксенія разом з сином Платоном відпочиває у Єгипті, вони гріються на сонечку, купаються у морі та розважаються як можуть, адже відпочинок не вічний і варто взяти від нього все можливе. Та варто сказати, що Мішина не єдина відома жінка, яка зараз відпочиває у Єгипті.

Також своїми світлинами з відпочинку ділиться продюсерка Ірина Горова, яка нині гуляє вулицями Єгипту та захоплюється краєвидами, адже вона обожнює культуру стародавнього Єгипту. Про це жінка зізналась у своїх історіях instagram.

Ірина у Єгипті

Тож, виходить, що Ірина може спокійно зустріти у Єгипті Мішину, хоча все залежить від того, в яких містах вони знаходяться. Адже судячи з історій Ксенії вони з сином не виходять за територію готелю. А от Ірина навпаки поїхала не заради засмаги, а заради культури.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.