Як виглядали дружини Мурата Налчаджиоглу та Ігоря Ліхути до численної пластики: молоді та натуральні

Багато відомих зірок піддаються тенденції пластичних операцій, які звісно, роблять їхнє обличчя молодшим, підтягнутим та може кардинально змінити зовнішність зірок. Так, наприклад Ані Лорак і Таїсія Повалій піддалися цій моді.

Звісно, кожна жінка хоче бути кращою ніж є, адже всі ми прискіпливі до себе, своєї фігури, зовнішності та стилю. Абсолютно кожна дивлячись на себе у дзеркало, починає роздивлятися відображення й знаходить певні недоліки. Це стосується не лише жінок у віці, а ще й молодих дівчат.

Таїсія Повалій

Насправді останнім часом все більше ціниться натуральність, тому жінки все більше прибігають до доглядових процедур, які дозволяють виглядати гарно без пластик та прикрас. Але ще кілька років тому просто йшов неймовірний бум серед зірок на пластичні операції, адже вони могли швидко допомогти жінкам стати підтягнутими та красивішими. Проте не завжди пластика може зробити краще зовнішній вигляд.

Так, наприклад Таїсія Повалій зробила за своє життя чимало підтяжок та пластик. Якщо раніше співачка хоча б була на себе схожа, то зараз її просто неможливо пізнати, адже стільки пластик зробили з неї іншу людину. І багато хто взагалі не розуміє, чому артистка не робила прості уколи краси, а вирішила змінити повністю свою зовнішність.

Ані Лорак
Ані Лорак

Так само як і Таїсія Ані Лорак теж лягала під чарівні руки пластичних хірургів. Хоча Лорак ще доволі молода, але на її обличчі вже є кілька пластик. Зірка вирішила завчасно подбати про свою зовнішність. Тому, вона вже неодноразово робила підтяжки й пластики. Косметологи підозрюють, що Ані змінила собі форму носа та більш виразні вилиці, а також контурну пластику губ, аби вони були більш пишними.

Та нещодавно у мережі з’явилось архівне фото, де Лорак і Повалій разом зі своїми чоловіками Муратом Налчаджиоглу та Ігорем Ліхутою відвідують якийсь світський захід, і там, артистки виглядають геть інакше. Без пластичних операцій зірки виглядали більш живими.

Схожі статті

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?