Знайшлася колишня дружина Арсена Мірзояна: харизматична красуня в раз перевершила Тоню Матвієнко

Знаменитий український виконавець Арсен Мірзоян свого часу потрапив у любовний трикутник, з якого не міг вибратися довго. Але вибір таки довелося зробити.

Далеко не всі історії кохання починаються красиво. Деякі з них перетворюються спочатку у любовний трикутник, який необхідно врешті-решт розірвати. Саме такий досвід має Арсен Мірзоян, який потрапив на шоу “Голос країни”, будучи одруженим чоловіком та батьком двох хлопчиків.

Як виглядає жінка, у якої Тоня Матвієнко відбила Мірзояна
Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

Під час зйомок він познайомився зі своєю колегою Антоніною Матвієнко, дочкою легендарної виконавиці Ніни Матвієнко. Між артистами виникли почуття, але Арсен спочатку намагався їх заглушити.

Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

Зробити вибір досить непросто у будь-яких обставинах, що вже і казати про сімейну людину. Ніна Митрофанівна була проти даних стосунків, адже не хотіла, щоб її дочка ставала між подружжям.

Тим часом Арсен Мірзоян після закінчення зйомок не витримав та запросив Тоню з собою у концертний тур. Так вони провели разом більше року. Повернувшись з гастролей, Арсен Мірзоян поставив крапку у відносинах дружиною. Молоді люди розлучилися, а виконавець залишив своїй минулій сім’ї усе майно та гроші.

Арсен Мірзоян показав, як виглядає його колишня дружина

У будинок до коханки він прийшов з пустими кишенями, про що завжди говорив відкрито. Тоня і Арсен поселилися у її матері та батька. Коли старша дочка нової дружини Мірзояна зрозуміла, що її матір нарешті щаслива, вона вирішила переїхати до неї назад.

Таким чином сім’я значно збільшилася за короткий період часу. А незабаром в родині з’явилася ще одна дівчинка — спільна дочка Мірзояна та Матвієнко, яка отримала ім’я на честь своєї бабусі. Маленька Ніна і зараз є найціннішою людиною у сімействі. Саме заради неї Тоня Матвієнко евакуювалася з України після початку повномасштабної війни. І хоча розлука з чоловіком їй давалася зовсім непросто, це випробування родина пройшла з гідністю.

Зараз Арсен намагається підтримувати стосунки зі своїми синами, а Антоніна робить усе можливе, щоб поладнати з ними. Наприклад, часто родина їздить разом на відпочинок, тож старші брати мають можливість поспілкуватися з маленькою сестричкою.

Натомість колишня дружина Арсена Мірзояна, як поговорюють, вже налагодила своє особисте життя, що абсолютно не дивно, зважаючи на її вроду та витонченість.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.