Неля Шовкопляс показала новонароджених близнят, яких народила вона: “Якось зовсім не усвідомлюється”

Знаменита українська телеведуча Неля Шовкопляс є щасливою матір'ю двох прекрасних і дуже активних хлопчиків. Своїм незабутнім досвідом зірка ділиться у власному блозі.

Знамениту українську телеведучу Нелю Шовкопляс можна щодня побачити не тільки в ранковому ефірі на телеканалі “1+1”, але і й на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram, де вона постійно публікує новий контент, розповідає у відео про свій день та отримані емоції. Для підписників телеведучої зовсім не секрет, що вона є матір’ю двох дуже активних та доброзичливих хлопчиків.

Неля регулярно публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ролики, на яких показує, як близнюки Тимофій та Матвій граються, бігають на дитячих майданчиках та проводять час разом з матір’ю.

Неля Шовкопляс показала новонароджених близнят

Спадкоємці у Шовкопляс народилися 3 квітня 2014-го року. На честь дня народження Тимофія та Матвія Неля Шовкопляс нещодавно показала, які фотографії висять на її стіні вдома. На кадрах малюки тільки-но народилися, дуже крихітні та милі, одягнені у блакитні костюмчики.

Неля Шовкопляс показала новонароджених близнят

“У 2014-му вони були такими якось зовсім не усвідомлюється, що цим парубком сьогодні, моїм синам, 9 років”

Нагадуємо, що чоловік Нелі Шовкопляс веде непублічний образ життя, тому зірка ніколи його не показує широкій аудиторії. Однак, свого часу доля знаменитості змінилася саме завдяки благовірному, який отримав нову роботу в столиці та прийняв рішення переїхати зі своєю сім’єю. Тоді ж Неля Шовкопляс почала відвідувати курси на телеканалі “1+1”, завдяки яким згодом змогла пройти кастинг та стати ведучою у шоу “Сніданок з 1+1”.

Неля Шовкопляс приголомшила новиною про смерть близької людини
Неля Шовкопляс показала новонароджених близнят

За декілька років активної роботи в прямих ефірах вона стала ледь не найулюбленішою журналісткою, адже підкорила глядача своєю щирістю, тактовність та позитивним настроєм, яким завжди ділиться не дивлячись ні на що. Після початку повномасштабної війни в Україні Неля евакуювала дітей на захід України, а сама повернулася на роботу. До спадкоємців вона їздила на вихідних, кожного тижня долаючи неймовірні відстані заради своїх хлопців. Але якби не було важко, зірка не втрачала вірити в краще, і вселяла її в інших.

Схожі статті

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?