Переможниця Холостяка-12 Катя Лозовицька показала відео у весільній сукні: Топольському вона більше не світить

Катерина Лозовицька тепер досить відома особистість серед українського шоу-бізнесу, оскільки саме вона стала переможницею останнього сезону найромантичнішого шоу України "Холостяк".

Катя дуже молода, успішна, амбіційна та красива дівчина, якій не дуже щастило в особистому житті, але дівчина після свого невдалого досвіду у коханні все ж таки хоче знайти свою людину. Тому, Катя наважилась стати учасницею шоу “Холостяк”, де їй довелось боротися з великою кількістю різних дівчат за прихильність Алекса Топольського.

Катя Лозовицька

Спочатку проєкту Лозовицька була дуже сором’язлива, мовчазна та загадкова. Всі свої думки дівчина тримала при собі, вона майже ні з ким не спілкувалась та не заводила собі подруг, адже її метою був Алекс. Головний герой одразу сподобався Катерині, а він запам’ятав її незвичну появу на першій вечірці, і саме їй дав першу троянду. З цього все й почалося.

Історія Катя і Топольського була цікавою, але трохи затягнутою, адже вона досить важко підпускає до себе людей, а особливо, чоловіків. Проте Алекс їй дуже подобався і наодинці вона поступово розповідала про себе та своє життя, тобто, відкривала йому свою душу, й Алексу це подобалось, але чоловікові все ж таки бракувало від Каті щирості. Тому, до самого кінця він мав певні сумніви щодо справжності її почуттів, бо Лозовицька не зізналась йому у симпатії чи закоханості.

Та врешті решт Катя стала переможницею і змогла полонити серце привередливого бізнесмена. Так, після фіналу їхні стосунки почали будуватися вже у реальному житті, де закінчується казка й починається період справжнього знайомства одне з одним та притирання. І пара не витримала цей етап, оскільки їхні погляди на стосунки виявились дуже різними. Розійшлися вони досить мирно.

Зараз Катя продовжує будувати свою модельну кар’єру та бере участь у різноманітних зйомках. Й нещодавно дівчина продемонструвала відео у весільній сукні. Можна було б подумати, що Катя стала нареченою і знайшла своє щастя, але це лише була зйомка для бренду весільних суконь.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.