Настя Каменських показала розкішний букет: після новин про розлучення з Потапом з’явився прихильник

Історія кохання Насті Каменських й Потапа дійсно у свій час сколихнула всю країну, оскільки всі спільні роки кар'єри їм приписували роман, якого довго не було. Але потім вся країна різко дізналась про весілля.

Настя дуже яскрава жінка і неймовірно талановита співачка, увага до якої, була прикута з самого початку її роботи з Потапенко у дуеті. І це не дивно, адже Настя з’явилась фактично нізвідки та одразу стала зіркою. Бо пісні “Потапа і Насті” на той момент були неймовірно популярними і їх заслуховували й дорослі, і малі.

Потап і Настя

Коли вони почали співпрацю, Олексій був одружений на своїй колезі Ірині Горовій, з якою, власне вони й відкрили продюсерський центр. Але поведінка Потапа й Насті не давала спокою прихильникам гурту. Всі бачили у їхніх піснях та кліпах дещо більше ніж просто співпраця. Але згодом чутки дійсно стали реальністю.

Спочатку колеги дуже ретельно приховували свої стосунки від публіки, намагалися не давати ще більших приводів для пліток. Але це їм вдавалося не дуже, бо увага журналістів та слухачів завжди була до них прикута. Тому, з часом роман став не тільки особистим, а ще й публічним.

Так, у 2016 році Каменських і Потапенко зіграли гучне весілля та офіційно підтвердили всі здогадки. За всі роки спільного життя  у Потапа з Настею не виникало публічних сварок чи конфліктів, навпаки, здавалося, що вони є одним цілим і все завжди роблять разом. Та у 2022 році, як і у багатьох пар, в них почався розлад стосунків. Спочатку вони просо припинили викладати спільні фото та відео, а це вже показник. А згодом почали ширитись чутки про їхнє розлучення, та навіть всім відомий Слава Дьомін підтверджував, що між ними щось не так.

Але коли в мережі з’явилось фото зі спільного святкування Різдва, то ситуація покращилась. Щоправда, не надовго, адже зараз з’явились чутки про зраду Потапенко і ніби-то пара тепер остаточно розлучається.

Букет Насті

До того ж днями Каменських показала неймовірний букет, і він точно був не від Потапа. Відомо, що зірка зараз лікує свої голосові зв’язки й тому, її фан-клуб вирішив підтримати артистку таким чином.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?