“Ти станеш татом”: Тіна Кароль приголомшила мережу зйомкою для вагітних і поділилася вражаючою новиною

Знаменита українська співачка Тіна Кароль розкрила секрет своєї колеги Вікторії Березовський та оприлюднила на особистій сторінці її відео про вагітність.

Як відомо, Тіні Кароль знайоме щастя материнства. Багато років тому у зірки з’явився син Веніамін. Хлопчик народився у союзі виконавиці з її продюсером Євгеном Огіром. Родині не пощастило провести разом довгі роки, адже чоловік завчасно пішов з життя через рак. Тому поп-діва була вимушена виховувати спадкоємця самотужки.

Тіна Кароль
Тіна Кароль приголомшила мережу зйомкою для вагітних

Зірка неодноразово зізнавалася, що хотіла б народити дівчинку, але життя склалося інакше. Втім, артистка щиро радіє за тих мам, які все ж таки змогли реалізувати своє бажання.

Тіна Кароль приголомшила мережу зйомкою для вагітних

Так, нещодавно на особистій сторінці Тіни Кароль в соціальній мережі Instagram з’явилося відео, на якому постала християнська виконавиця Вікторія Березовська разом зі своїм чоловіком. Співачка повідомила про те, що вона вагітна. А на тлі грала музика поп-діви.

Кароль неабияк зраділа, що для такого особливого для родини повідомлення аудиторії, вони обрали саме її колискову. Як з’ясувалося завдяки коментарям, поп-діва знала секрет пари до публічної заяви.

На даний момент вже навіть відома стать майбутньої дитини: Вікторія Березовська очікує на дівчинку. У дописі до публікації артистка звертається до свого коханого чоловіка, зізнається йому у своїх почуттях та ніжно повідомляє про те, що він знову стане татом.

До речі, мало хто знає, але Вікторія – дочка Віктора Березовського, соліста колись популярного музичного гурту “Набат”. Талант, любов до музики та харизма їй передалися від батька. Її чарівний та ніжний голос неможливо забути. Глибокий сенс кожної пісні, приємні відеоролики з гарною картинкою, щирість у власних очах співачки: все це не може не притягувати. Співачка користується великою популярністю не тільки в Україні, але й далеко за кордоном.

Примітно, що після початку повномасштабної війни в Україні дівчина перейшла на українську. Якщо уважно вслухатися у її звернення у відеоролику можна почути, що Вікторія говорить з акцентом, але щосили намагається опанувати соловʼїну.

Схожі статті

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.