Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин відвів дружину на побачення в Макдональдс: дешево і сердито

Поняття романтики для кожної людини абсолютно різне. Комусь буде недостатньо фешенебельних ресторанів та дорогих подарунків, а комусь вистачить смачненьких бургерів просто неба.

Що для вас є романтикою? Можливо відвідини музею, театру або ресторану? Або пікнік в парку і катання на роликах? У кожної людини свій погляд на це питання. Але найголовніше — це отримання насолоди від проведеного часу із другою половинкою. Існує стереотип про те, що популярні люди віддають перевагу романтичним вечорам із позначкою люкс. Втім це зовсім не так.

Юнацька романтика

Роман Сасанчин — це український співак, переможець телепроекту “Голос країни”. Свою пісенну кар’єру хлопець розпочав ще в десять років. Саме тоді він вирішив спробувати свої сили в “Голосі. Діти”. На жаль, виступ Романа не змусив суддів повернутись, тому далі він не зміг пройти. Через два роки хлопець повторив спробу, і результат був вражаючим — він став переможцем.

Через п’ять років історія повторилась, і Сасанчин став найкращим співаком у дорослому “Голосі”.

Після таких феєричних перемог, у хлопця з’явилась чимала аудиторія прихильників. Наразі на його сторінці в соціальних мережах більше 71 тисячі підписників. Там він розповідає подробиці свого особистого життя. Так, наприклад, Роман періодично публікує світлини своєї родини — дружини Іванни та маленької донечки Елізабет. Так-так, переможець “Голосу” став молодим батьком у дев’ятнадцять років.

Фанати співака мають змогу бачити ледь не кожен день молодої родини. Днями Роман Сасанчин опублікував фото в сторіс, де показав, як проводить час разом із коханою. Молоді батьки вирішили піти на побачення на ковзанку. Роман оприлюднив світлину, на якій пара зав’язує шнурки.

Роман Сасанчин із дружиною на ковзанах
Роман Сасанчин із дружиною на ковзанах

Після катання Роман та Іванна направились на обід в Макдональдс. Судячи зі світлин, молоде подружжя були на подвійному побаченні зі своїми друзями, які також були присутні на фото. Як бачимо, романтика — в простому, і пара по-справжньому щаслива разом.

Роман Сасанчин із дружиною в Макдональдс
Роман Сасанчин із дружиною в Макдональдс

Схожі статті

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.

Кучеряве чорне волосся і широкі плечі: Наталія Могилевська показала, як виглядає її чоловік Валентин

Про своє особисте життя Наталя Могилевська мовчала протягом 10 років, і лише нещодавно зізналася, що нарешті в неї з'явився коханий, в якому вона повністю може довіритися.