Світлана Лобода влаштувала фотосесію в рідному Ірпені: новий спосіб завоювати довіру колег з України

Популярна уродженка України Світлана Лобода змогла зробити розкішну кар'єру співачки, і почалося все саме вдома. Тут Лобода розпочала свій нелегкий шлях до визнання та народної любові.

Багато років Світлана працювала в Україні, і цей період її життя не можна назвати легким або прекрасним, оскільки заради успіху дівчина працювала вдень та вночі. Звісно, коли дивишся кліпи по телевізору, думаєш, що все це дуже легко, заспівала, пограла на камеру і все. Але це величезна робота цілої команди. І один кліп можна знімати місяцями, аби вийшов гідний продукт, який точно стане рейтинговим та сподобається слухачам і глядачам.

Світлана Лобода

А ось самий розквіт кар’єри Лободи стався завдяки її участі у гурті “ВІАгра”. Молода артистка дуже гарно ввійшла в амплуа та разом з іншими відомими артистками дуже часто випускала пісні та кліпи. Їх любили всі українки та росіянки, адже пісні мали ліричний підтекст та мотив, який дуже легко запам’ятати і наспівувати днями.

Та згодом Світлана стала сольною артисткою і для розвитку обрала росію. Звичайно в той момент нічого дивного в цьому не було, адже український та російський шоу-бізнес був наче одне ціле. Та згодом почався розкол, і тут вже кожен обирав свою позицію. Так, Лобода з 2014 року вирішила все ж таки залишитися у москві. І лише у 2022 році, коли російські ракети прилетіли в її будинок, вона схаменулась і почала активно допомагати Україні.

Відомо, що у артистки є власний благодійний фонд, де спеціалісти надають психологічну допомогу, а тако фінансову. До того ж Лобода віддала 2 мільйони на відбудову будинків у рідному місті.

А нещодавно, Світлана вирішила відвідати місто свого дитинства та була дуже розчулена тими видами та руїнами, які вона побачила. Особливо зірку вразив її власний будинок, де на момент окупації жили її родичі.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.