Екс-кохана Михайла Заливако Анна Богдан показала дитячу кофтинку після прання: увійшла в роль молодої мами

Анна Богдан стала популярною особистістю завдяки участі та перемозі у романтичному проєкті "Холостяк", куди прийшла заради того, аби знайти своє справжнє кохання. І дівчині це вдалося.

На шоу Богдан не здавалася дуже відкритою та щирою, адже з самого початку Аня була сором’язлива та тиха. І у перших випусках побачити від неї якусь ініціативу дуже важко, бо дівчина звикла, що її добиваються чоловіки та залицяються, а не вона. Проте у тому, щоб зробити самій перший крок Анна не бачить нічого страшного, але не з самого початку стосунків.

Анна Богдан

Попри те, що знайомство Михайла з Анею було довгим та поступовим, у фіналі він обрав саме її. Адже дівчина змогла зачепити його та розтопити в його серці лід. Так, після завершення зйомок Аня і Міша одразу почали жити разом та будувати свої стосунки вже у реальному житті, без шалених побачень та камер. Але варто сказати, що за час відносин пара багато подорожувала разом, і це було не менш романтично.

Але влітку 2022 року вони оголосили, що їхні стосунки більше не мають змоги продовжуватися, але причин ніхто так і не назвав. І тепер кожен з них живе своїм життям.

На відміну від свого екс-коханого Заливако Анна дуже активно веде особистий блог, де розповідає про всі події зі свого яскравого життя. Так, днями дівчина показала у сторіс ніби дитячу кофтинку, яка була після прання. Але дитяча вона лише на перший погляд. Насправді ж Аня просто обрала неправильний режим прання і її гольф став дитячого розміру.

Сторіс Богдан

Але не варто забувати той факт, що зовсім нещодавно Богдан стала тіткою, адже у неї з’явився племінник. З яким Аня із задоволенням проводить свій вільний час. Спочатку багато хто міг подумати, що це дитина самої дівчини, але ж власних дітей вона поки що не має.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?