Знайшов спосіб вгамувати творчу натуру: Євген Клопотенко змінив професію – тепер заробляє на татуюваннях

Євген Клопотенко завжди міг вирізнитися з натовпу, оскільки його світогляд дещо відрізняється від інших поглядів. Його можна сміливо назвати вільним художником. Бо він живе відчуттями.

Євген прийшов на шостий сезон найпопулярнішого кулінарного шоу в Україні “МастерШеф” аби проявити свою творчу натуру, яка переповнювала його зсередини. А також довести собі, що він дійсно крутий кухар і може працювати в будь-яких умовах. До того ж ще й вигадувати свої рецепти й втілювати їх в життя. І варто сказати, чоловікові це вдалося, адже він здобув перемогу та змогу навчатися у найкращій кулінарній школі у Франції, де дають неймовірні знання та практику.

Євген Клопотенко

Так, власне, й розпочався шлях Євгена у великий та різноманітний кулінарний світ, де він тепер не остання людина. З його думкою рахуються, йому довіряють масштабні проєкти. А ще, Клопотенко реалізував себе як медійна особистість. Адже його часто запрошують на різноманітні шоу, де цікавляться його думкою та поглядами на різні речі.

Кухар дуже часто експериментує на кухні, він поєднує такі продукти, які здавалося б не можуть смакувати одне з одним. Але в досвідчених руках Євгена ці продукти стають справжніми витворами кулінарії. Тому, у його ресторанах не можна зустріти якісь прості та класичні страви. Гості з його закладу виходять завжди задоволеними та ситими, а це найголовніше.

Та попри свою завантаженість, Клопотенко ще й знаходить час для втілення своїх хобі. Так, днями він показав, як б’є татуювання живій людині. А також в додаток він доробив власне тату. А, як відомо, у Євгена їх немало. Тому, не дивно, що людина, яка полюбляє татуювання, колись сама намагається набити тату собі, або комусь, і варто сказати, що результат перевершив очікування.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.