27-річна Аліна Гросу зробила коротку зачіску, пофарбувала волосся у яскравий колір і показала результат (ФОТО)

Знаменита українська співачка Аліна Гросу ніколи не зраджувала своєму фірмовому блонду, але все змінюється. Нещодавно артистка постала в абсолютно іншому амплуа.

Аліна Гросу є однією з найдосвідченіших знаменитостей в українському шоу-бізнесі, адже застала його розквіт і влилася у світську тусовку у дуже маленькому віці. Тоді Аліну пам’ятали, як маленьку шатенку з дрібними кучерями.

Аліна Гросу в кліпі "Бджілка"
Аліна Гросу змінила зачіску

Після того, як Аліна Гросу повернулася з навчання в російській федерації, її стиль кардинально змінився. Розкішна білявка з стрункою фігурою та глибоким поглядом змусила глядачів вважати, що досягти такої трансформації можна лише за допомогою пластичної операції.

Аліна Гросу змінила зачіску

Аліна тим часом усе увесь цей час намагається донести до шанувальників, що ніколи до пластики не вдавалася. Мовляв, і ніс залишився таким самим, і всі інші форми також. А на зміни вплинуло сильне схуднення, яке зробило її обличчя більш виразнішим.

Аліна Гросу зробила коротку зачіску
Аліна Гросу змінила зачіску

Світлому кольору волосся зірка майже ніколи не зраджувала. Однак, від експериментів не відмовляється. Наприклад, нещодавно Аліна оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram архівне фото, на якому постала з наполовину рожевою зачіскою. При цьому її волосся набагато коротше, ніж зазвичай. Цілком імовірно, що зірка могла також вдатися до використання перуки.

Образ співачка доповнила розкішною сукнею в підлогу з тваринним принтом.

Аліна Гросу змінила зачіску

Нагадуємо, що зараз Аліна Гросу проживає в Сполучених Штатах Америки. Туди вона переїхала наприкінці минулого року. Дане рішення супроводжувалося серйозною критикою зі сторони українських глядачів. Тому співачка одразу ж заявила, що була зі своїми співвітчизниками після початку повномасштабної війни продовж 9 місяців, і за цей час багато допомагала та до волонтерила. І ба більше, навіть приймала переселенців у своєму будинку.

Влітку Аліна Гросу перенесла операцію, після якої потребувала серйозної реабілітації. Особисте життя знаменитості також зазнало потрясіння, а тому співачка вирушила отримувати кваліфікаційні навички в Каліфорнії. Аліна запевняє, що планує повернутися в Україну, а її поїздка носить здебільшого освітній характер.

Схожі статті

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.