Українська Анджеліна Джолі і турецький Бред Пітт: який вигляд мають двійники голлівудської пари (ФОТО)

Кожна людина — унікальна. Втім іноді природа вирішує порушити цю закономірність, і тоді народжуються люди, зовнішньо дуже подібні до інших. Особливо цікаво цей феномен спостерігати, коли людина схожа на відому особистість.

Люди часто ідеалізують зірок. Чимало з них переконані, що вони не мають недоліків, а їхня зовнішність та вчинки — це те, на що варто рівнятись. Історія знає чимало випадків, коли прихильники наважувались на пластичні операції задля того, щоб стати копією своїх кумирів. Однак декому пощастило, й вони від природи дуже сході на селербріті. Сьогодні ми розкажемо про двійників голлівудських акторів Анджеліни Джолі та Бреда Пітта.

Анджеліна Джолі з Києва

Якщо ви йтимете вуличками Києва, і раптом побачите на горизонті Анджеліну Джолі, то не дивуйтесь. Певна річ, що голлівудська акторка вже була в Україні, втім це точно не вона.

Таня Воржева — це українська співачка, яка має псевдонім “VORZHEVA”. Її фішка — це майже ідентична зовнішність, як у Анджеліни Джолі. Дівчина почала свій співочий шлях із проекту “Фабрика зірок 3”. До цього Воржева працювала на телеканалі MTV ведучою програм. Згодом співачка стала учасницею музичної групи під назвою Real O.

Анджеліна Джолі і Таня Воржева
Анджеліна Джолі і Таня Воржева

Ще з самого початку кар’єри Тані Воржевої прихильники помітили її феноменально схожість із голлівудською акторкою Анджеліною Джолі. У свою чергу, дівчина нерідко намагається підкреслити цей факт схожою зачіскою або макіяжем, як у колишньої дружини Бреда Пітта.

Крім того, окрім схожих рис обличчя, Воржева має схожий тип фігури. Від природи у неї виточені ключиця, довгі ноги та підтягнуте струнке тіло, як і в Джолі.

Турецький Бред Пітт

Ви передивились усі фільми з Бредом Піттом, і хочете ще? Не біда, адже є чимало кінокартин, де один із акторів головних ролей вилитий голлівудський актор.

Бред Пітт та Киванч Татлитуг
Бред Пітт та Киванч Татлитуг

Мова йде про Киванча Татлитуга. Чоловік родом із Туреччини, а конкретно з міста Адана. На рахунку 39-річного актора вже більше 20 кінокартин, і з кожним роком їхня кількість активно збільшується. Як і Таня Ворожева, він підібрав стиль, максимально близький до стилю Бреда Пітта. Чоловік відростив густу бороду й робить об’ємну укладку. Цікаво, що схожість двох акторів — це не просто наше спостереження. Аж ніяк. Киванч Татлитуг має офіціний статус “турецького двійника Бреда Пітта”.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.