Вагітна? Переможниця “Холостяка-11” Анна Богдан у нічній сорочці показала рум’яні щічки та округлий животик

Анна Богдан стала досить популярною українською блогеркою завдяки участі у шоу "Холостяк". Де вона й зустріла своє щастя, на ім'я Михайло Заливако.

Аня з самого початку зйомок поводилась досить сором’язливо та обережно. Адже мети заводити там подруг у неї не було, а з Мішею не відразу налагодився контакт. Тому, поки Аня не відчула інтерес від чоловіка, сама вона також не робила перших кроків.

Анна Богдан
Анна Богдан

Загалом на цьому шоу чоловіки завжди чекають, коли жінки почнуть їх підкорювати, але такого не буває, бо в нашому менталітеті влаштовано так, що перші кроки завжди за чоловіком. А дівчина вже може потім підтримати розвиток стосунків і сама запросити на побачення.

Тож, історія Анни та Михайла почалась з одного індивідуального побачення. А закінчилась влітку 2022 року під час війни. Невідомо, чому саме закохані вирішили розійтися, але зробили вони це тихо. Без сварок і скандалів, просто розійшлися як дорослі люди, що бажають зберегти повагу одне до одного.

Ну а після розставання Анна почала дуже активно вести власний блог в соціальній мережі instagram. Саме там Аня розповідає про своє життя, яке є досить насиченим та цікавим. Жінка працює та займається своїм розвитком, вона ходить на різні види спорту і на косметологічні процедури.

Також нещодавно Богдан сильно здивувала шанувальників фотографіями з новонародженою дитиною. Звісно. Спочатку всі подумали, що Аня стала мамою, але вона стала тіткою. І варто сказати, досить турботливою.

Сторіс Ані

Але днями жінка виклала у сторіс фотокартку, де у неї видніється округлий животик. Спочатку можна подумати, що вона теж вагітна, проте, якщо придивитися, то стає зрозумілим, це поза така, де животик трохи круглішає і виходить на перший план. Тож. Поки що Аня не збирається заводити дітей.

Схожі статті

Потап залишився з їжею на голові через Настю Каменських: хто раптом вивернув на репера посуд та за що?

Знаменитий український продюсер та репер Потап зняв на камеру, як залишився з пролитим молоком на голові. Що відбувається, і яке відношення це має до Каменських?

Міка Ньютон показала, як її шкіра виглядає в 38 років: не робила ботокс та процедури, а обмежилась іншим

Знаменита українська співачка Міка Ньютон вразила мережу виглядом своєї шкіри, адже на даний момент виконавиці вже 38 років. Як артистка змогла зберегти свою молодість?