Катя Полтавська показала розкішну каблучку на безіменному пальці: Остапчук розкошелився

Володимир Остапчук популярний комік, телеведучий та волонтер, життя якого, цікавить багатьох українців, адже він має досить бурхливе приватне життя та стосунки з жінками.

Не так давно Остапчук пережив своє друге розлучення і це викликало у його прихильників здивування, адже шлюб з Христиною Горняк здавався дуже щасливим та емоційно наповненим. Але, все має свій кінець. Та варто сказати, у холостяках чоловік не довго всидів, і зараз вже тривалий час він зустрічається та живе з молодою журналісткою, на ім’я Катя Полтавська.

Постійні тюльпани Каті

Де та як вони познайомились невідомо, адже сам Володимир взагалі нічого не викладає навіть про свої відносини. Тому, деяку інформацію можна дізнатися на сторінці Катерини. І хоч дівчина ще жодного разу не показала обличчя Володимира чи їхнє повноцінне спільне фото, можна зрозуміти, що в її історіях саме він.

Катерина не приховує, що вона живе у квартирі Остапчука, і абсолютно комфортно себе почуває, адже вона під крилом коханого чоловіка. Разом вони готують сніданки та романтичні вечері, точніше, по черзі. Адже Остапчук любить хизуватися своїми кулінарними талантами. Видно, що між ними є взаєморозуміння, повага та любов. Майже через день чоловік дарує Каті квіти, і це завжди букети тюльпанів. Тож, без уваги дівчина не залишається.

І хоч між ними є велика різниця у віці, вони на одній хвилі, а це неймовірно важливо для розвитку стосунків. І здається, ці стосунки вже зайшли далеко, бо днями Полтавська сфотографувала свою руку з новим манікюром. Та на безіменному пальці засвітила дуже красиву каблучку, на якій зробила акцент.

Каблучка Катерини

Тож, можливо Володимир зробив таємну пропозицію своїй дівчині, чи подарував каблучку, аби всі інші чоловіки бачили, що дівчина має поруч чоловіка з серйозними намірами. Та все це лише здогадки, а що насправді означає ця каблучка, дізнатися можна буде лише від самої Полтавської.

Схожі статті

Ольга Фреймут показала доньку, яку Сергій Притула визнав своєю дитиною: вже доросла, і протилежність мами

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут багато років не показувала публіці свою дочку Злату. Але цікаво, що колись Сергій Притула визнав над дівчинкою батьківство.

Були сім’єю, зараз уникають згадувати одне одного: як виглядає зять Ольги Сумської, якого вона обожнювала

Знаменита українська акторка Ольга Сумська колись з гордістю говорила про свого зятя Володимира Яглича, але тепер настали абсолютно інші часи.

52-річний Ектор Хіменес-Браво поголив бороду і залишив собі вуса як у Орландо Блума: “Тільки чесно, як вам?”

Відомий український кулінар Ектор Хіменес-Браво вразив мережу кардинальними змінами у своїй зовнішності. Як зараз виглядає популярний ресторатор?

У шовковій сукні і на останніх термінах: Настя Каменських показала великий живіт – в очікуванні первістка

Знаменита українська співачка Настя Каменських заінтригувала мережу новими кадрами, які з'явилися у її блозі. На цей раз мова йде саме про вагітність.

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?