Як виглядає таємнича кохана Андрія Данилка: заради неї став суперзіркою, а вона в цей час народжувала дітей

Відомий український виконавець Андрій Данилко усе своє життя приховував правду про про її особисту сферу. Але одна жінка все ж таки була гідною того, щоб про неї почув світ.

За 30 років роботи на телебаченні, Андрій Данилко відточив майстерність спілкування з журналістами, уміння приховувати непублічну інформацію та переключати увагу глядача на свою творчість. Втім, багато років тому Андрій не втримався і все ж таки розповів про особливу жінку своєму житті, яка зустрілася йому в далекій юності. Мова йде про однокласницю, в яку Андрій був закоханий до нестями.

Андрій Данилко зупинився в Ізраїлі
Як виглядає таємнича кохана Андрія Данилка

Саме вона зіграла важливу роль у створенні його амплуа — Вєрки Сердючки. Дівчину звали Анною Сердюк і вона не приймала залицяння майбутньої суперзірки. Чоловік вирішив, що свої почуття увіковічить у псевдонімі, який візьме згодом.

Як виглядає таємнича кохана Андрія Данилка

Роками згодом журналістам вдалося встановити особистість жінки. Преса завітала до неї в гості. Анна трималася дуже відсторонено та стримано. На руках у жінки була маленька дитина. Як з’ясувалося, своє життя вона присвятила педагогіці — Анна працює вчителем.

Журналісти знайшли перше кохання Андрія Данилка

Колишня кохана Данилка реалізувалася і як мати. А от своїм особливим зв’язком з виконавцем зовсім не пишається. Сердюк чесно відповіла, що не розуміє творчості зірки, а його костюми взагалі її бентежать. Після школи Андрій та Анна більше ніколи не спілкувалися, тож являються абсолютно чужими людьми одне для одного.

Андрій Данилко та мама Сердючки провели концерт та їдуть далі
Журналісти знайшли перше кохання Андрія Данилка

Натомість у життя зірки в той момент увірвалася красуня і на Білоконь. З акторкою чоловік познайомився під час навчання у коледжі. Вони тривалий час дружили, а потім стали партнерами на сцені, адже Інна почала грати маму Вєрки Сердючки Інну Адольфівну. Багато років зірок підозрювали у романі, але Білоконь вже 20 років як заміжня. Жінка виховала у шлюбі двох прекрасних дітей, а також зайнялася розведенням собак. Дім зірка знаходиться в Полтаві, але це зовсім не заважає їй багато подорожувати, гастролювати та брати участь у різноманітних корпоративах, які стають неабиякою часткою у доходах знаменитостей. На даний момент команда знаходиться у світовому турі.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.