Оля Полякова випустила новий кліп в екстра відкритій сукні, яка не по зубах Тіні Кароль: “В останній раз”

Оля Полякова завжди могла здивувати публіку своїми сміливими вчинками та характером, який ніколи не дозволяє їй дати себе в образу. За це її й поважають колеги та слухачі.

Полякова пройшла досить важкий шлях аби дійти до такої слави, яку вона має зараз. Адже з самого початку її кар’єри її не сприймали як зірку, або талановиту артистку. Тому, Оля почувала себе не дуже впевнено, бо були на той момент люди, які мали вже статус. Полякова відчувала, що вона не дотягує і не має поки що такої слави, як хтось інший. Та згодом все швидко змінилося, тому що співачка змогла намацати свою аудиторію та підібрати репертуар.

Оля Полякова

Тепер Полякова має звання “Королева ночі”, її пісні лунають в усіх барах та ресторанах, адже вони веселі, бадьорі, вони дарують людям настрій та сміливість. А це дуже важливо для артиста, коли він знає, що його пісні сприймаються правильно.

Тому, зараз у Полякової вже є своє звання, її поважають всі колеги та люди, яким щастить з нею співпрацювати. Жінка робить все за своїми правилами, навіть якщо так не можна. Їй можна все, бо вона королева. І насправді це дуже правильна позиція по життю для жінки, адже це додає впевненості у собі та змушує інших поважати тебе та рахуватися з твоєю думкою.

Творчість Олі й дійсно не для всіх, але вона вважається народною, бо її пісні прості та веселі, а що ще потрібно? Полякова вже давно нічого не випускала, адже була зайнята благодійними концертами. Та й в такі часи не завжди є натхнення. Але днями зірка презентувала нову пісню “Танцюю, як в останній раз”. Слова цього твору відображають настрій Олі та всіх українців, адже там йде мова й про війну, й про наш емоційний стан в останній рік. Але цей трек більш бадьорий, ніж сумний.

Фрагмент з кліпу Полякової

А ось кліп вийшов в стилі Полякової, де жінка постала у відвертій сукні та продемонструвала найкращі частини свого тіла. Звісно, Оля показала красу своїх довгих ніг, а також струнку талію. Сукня дуже пасує артистці, адже вона така ж смілива, як і сама Оля.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.