Євген Кошовий та Володимир Завадюк слідом за Бабкіним набили новенькі тату: яких майстрів обирають зірки?

Для кожної людини татуювання – це щось особливе та дуже особисте, щось таке у що варто вкладати сенси або відчуття. Тобто, тату – це не просто слова чи картинка – це дія, у минулому, у майбутньому, не важливо.

Раніше, чомусь вважалося, що публічним людям не можна мати помітні тату, адже вони виходять у світ та задають тренди. Але час йде і все в нашому житті змінюється. Тому, у теперішніх реаліях можна хоч на обличчі мати татуювання і бути серйозною людиною, яка робить кар’єру та корисні справи для народу, для культури, для близьких, для сфери своєї діяльності.

Серед українського шоу-бізнесу можна побачити багато артистів, які майже повністю вкриті картинками на тілі. Наприклад, Монатік, Надя Дорофєєва, Вова Дантес, MamaRika, Сергій Бабкін та багато інших. Але сьогодні ми говоримо лише про двох зірок, які обрали одного майстра для нових тату.

Почнемо з тієї людини, яка має багато татуювань на своєму тілі – креативний продюсер 1+1 Володимир Завадюк. По-перше, Володимир дуже творчий, його ідеї проєктів перетворюються у наймасштабніші та найпопулярніші шоу України. І, як відомо, творчі люди мають якось виділятися з натовпу. Й хоча Завадюк не любить публічності і дуже рідко погоджується на інтерв’ю. Тому про нього мало що відомо.

Та Завадюк активно веде свою сторінку у соціальній мережі instagram. Він не соромиться викладати частину свого життя, яка є за межами роботи. Володимир має багато тату, майже вся його спина забита татуюваннями, оскільки для нього це має великий сенс. В кожне тату він вкладає свій сенс. Всі картини на тілі чоловік робив у одного майстра. Але заради останнього патріотичного він звернувся до молодої майстрині Марії й продюсер залишився дуже задоволений.

Татуювання Кошового

Також до Марії за своїм, здається, першим тату у житті звернувся й зірка “Кварталу” Євген Кошовий. Він нещодавно поділився фотокарткою в instagram сторі, де розмито показав свій напис на руці. Що саме там написано, невідомо, але явно щось особливе.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.