Темний денім з корсетним топом: Злата Огнєвіч додала у свій гардероб головний модний тренд 2023 року

Відома українська співачка Злата Огнєвіч не лише слідкує за творчими тенденціями, а ще й за модними, адже вона жінка, й завжди хоче виглядати приголомшливо. А публічним жінкам тим паче варто завжди виглядати гарно.

Ми всі звикли до того, що зірки задають тренди, тобто, кожна дівчина слідкує за модою й оцінює як це виглядає на відомих жінках, і якщо вони це одягають, то можна й собі щось подібне придбати. Але не варто забувати, що у кожного свій власний смак та стиль. Тому рівнятися на зірок не завжди є розумним рішенням, оскільки ми всі ще й різні за типажами та фігурою, і це теж є дуже важливим для створення образів.

Злата Огнєвіч

Злата дуже часто демонструє свої модні знахідки, іноді вони бувають досить дивними, тому що Огнєвіч полюбляє як жіночний стиль, так і оверсайз. Тому, не завжди одяг Злати може підкреслювати її гарну фігуру, інколи навпаки ховає все. Та це вже вибір для щоденного використання. А ось на якісь заходи або шоу, чи можливо зйомки співачка обирає гарні сукні, костюми та модні образи.

Останній час артистка дуже полюбила чорний колір в одязі, якщо зайти на її сторінку в instagram, то можна побачити що останні образи Злати у чорному або білому кольорах, тобто така вічна класика. Але днями співачка вирішила трохи внести фарб у повсякденне життя й одягла трендовий темний корсет кольору темний джинс та зверху білу сорочку у стилі оверсайз.

Цей образ дуже пасує артистці, адже він підкреслює всі принади та фігуру Злати. І такий стиль точно підійде кожній жінці, адже, по-перше, це є тренд весни 2023 року, а також, він універсальний. Навіть, якщо дівчина має якісь комплекси, то корсет їй точно буде до вподоби й зробить з неї лялечку.

Також варто сказати, що тепер Огнєвіч обирає українські бренди й тим самим підтримує ЗСУ та розвиток нашої вітчизняної продукції. І це також приваблює увагу.

Схожі статті

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.