Суддя “МастерШеф” Вова Ярославський показав, як виглядає майбутня свекруха Мартиновської (ФОТО)

Володимир Ярославський відомий український шеф-кухар України, який вже багато років є незмінним та найдобрішим суддею популярного кулінарного шоу "МастерШеф".

Ярославський не дуже полюбляє виставляти на загал своє особисте життя, по одній відомій причині, що воно у нього відсутнє, адже весь час у житті Вови займає робота, розвиток у своїй сфері діяльності, а також, спорт. Володимир вважає, що він поки не готовий до створення сім’ї, адже думає, що він ще не досяг такого рівня розвитку, коли може здвинути свою роботу на другий план.

Ярославський з Мартиновською

В якомусь з рідких інтерв’ю Ярославський сказав, що він не хоче створювати родину раніше 50-ти років, адже тоді він вже зможе вгамувати свої таланти кулінара та поринути у стосунки й присвятити себе життю за межами кухні. Ну а поки що чоловікові дуже активно приписують роман з його колегою та близькою коліжанкою Олею Мартиновською.

Всі ці плітки почали шириться тоді, коли Володя й Ольга почали працювати разом на “МастерШеф”. Їхні стосунки швидко стали дружніми, тому, від того образу спілкування, який ми бачимо у телевізорі чи в instagram складається враження, що між ними дійсно є іскра закоханості.

Та самі кулінари ще жодного разу не прокоментували свої стосунки, але їхні історії спільні все видають. По-перше, вони часто знаходяться на одній території у домашньому одязі, і з цього можна думати, що вони живуть разом. Також Ярославський вже давно знайомий з донькою Олі Вірунею, а це вже яскравий показник довіри.

Та попри свою прихованість, Ярославський все ж таки показав одну жінку зі свого життя. Днями Володимир зняв сторіс зі своєю мамою, з якою він їхав у машині та розмовляв про іноземні мови.

Мама Ярославського

Варто сказати, що Вова дуже схожий на свою матусю, й вона виглядає досить доброю та щирою жінкою. Навіть здивувало те, що мама Ярославського не соромиться камери.

Схожі статті