Чоловік покійної Руслани Писанки показав свою донечку, яка стала для нього розрадою: “Найкраща Аліса”

Відомо українська акторка Руслана Писанка пішла з життя 2 роки тому. Її чоловік тим часом живе далі і навіть показав свою дочку публіці. Як склалося життя бізнесмена?

Можна з впевненістю сказати, що останні 10 років Руслана Писанка була дійсно щаслива, адже знайшла чоловіка, який був в неї закоханий до нестями. Разом вони побудували собі будинок, жили в гармонії та взаєморозумінні, і вилучали радість.

В останньому своєму інтерв’ю Руслана зізнавалася, що змирилася зі своєю бездітністю, приймає її і не страждає. Ба більше, вона навіть встигла отримати досвід материнства, адже жила під одним дахом з пасинком. З хлопцем у зірки склалися прекрасні стосунки.

Вдівець Руслани Писанки показав свою хрещену дочку

Вдівець Руслани Писанки показав, хто не дає йому почуватися самотнім
Вдівець Руслани Писанки показав свою хрещену дочку

І здавалося, що щастя буде ще довгим, однак незабаром публіка дізналася, що акторка впала зі сцени та травмувалася. І тоді вона навіть не здогадувалася, що уся причина в онкології.

Через півроку після цього інциденту стало відомо про смерть Писанки. Попри тривалу та запеклу боротьбу вона не змогла отримати перемогу, і приховувала правду про безнадійну ситуацію, — лікарі знали, що врятувати зірку не можна.

Вдівець Руслани влаштував церемонії прощання з нею, потім повернув її додому, і півроку тому перепоховав. Зараз акторка спочиває поруч зі своїм братом та матір’ю, які також померли від раку.

А сам він трохи приходить до тями, хоча і зізнається, що намагається зберегти ілюзію присутності дружини. Нещодавно Ігор Ісаков опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіжі кадри, на яких нарешті показав, що має певні радощів житті. Зокрема, це його хрещена донечка Аліса.

На свята Ігор не залишився сам і провів їх зі своїми кумами. На кадрах також помітно, що дівчинка дуже любить свого хрещеного батька і повністю йому довіряє.

Звичайно, це велика розрада для фанатів Руслани, які дуже хвилювалися за її чоловіка та горе, яке він проживав усі ці 2 роки.

Схожі статті