Шкіряна біла сукня з корсетом і прозорі рукавички: епатажний образ 37-річної Насті Каменських викликав фурор

Шкіряна біла сукня з корсетом і прозорі рукавички виявилися неочікуваним, але дуже вдалим поєднанням, адже образ 37-річної Насті Каменських викликав фурор.

Коли Настя Каменських вперше з’явилася на екранах, увага публіки повністю була прикута до неї, і не дарма, адже на той момент артистка вважалася ледь не найвродливішою в усьому шоу-бізнесі.

І така думка також не з’явилася із нікуди. Молода співачка мала розкішну фігуру та форми, дуже привабливе обличчя, повні губи, виразні очі, загострені вилиці, модельний зріст і навіть завидну шевелюру.

Настя Каменських показала новий образ з корсетом та шкіряною сукнею

Настя Каменських показала, як виглядає на пробіжці
Настя Каменських показала новий образ з корсетом та шкіряною сукнею

Так само Настя володіла харизмою та темпераментом, що приваблювало не тільки слухачів, але і потенційних залицяльників. Потап якось розповідав, що співачці навіть дарували автомобілі просто за те, що вона подобалася.

Секрет її успіху згодом вийшов назовні: виявляється, Настя Каменських народилася у родині керівника хору, і в дитинстві поїхала жити та навчатися в Італії, яка, власне, і посприяла формуванню її як людини та жінки.

Саме італійські акценти товаришували її образ і робили його дуже яскравим серед інших співачок. І хоча до Насті Каменських вже всі звикли, а після неї на естраді з’являлися не менш красиві жінки, такі як Марія Яремчук чи Надя Дорофєєва, але артистка не припиняє дивувати.

Наприклад, нещодавно вона представила новий образ у шкіряній сукні з корсетом та рукавичками, який дуже сподобався користувачам.

Нагадуємо, що останні декілька місяців навколо Насті Каменських та Потапа ходять не дуже приємні чутки. Зокрема, подейкують про їхнє розлучення. Богдан Беспалов повідомляв, що Олексій зрадив своїй дружині, а вона вже знаходиться у стосунках з іноземцем.

Так само поширювалися новини про те, що Настя Каменських шукає собі новий продюсерський центр і буде відмовлятися від послуг свого офіційного чоловіка. Зірки ці плітки неодноразово спростовували, але останнім часом просто на них не реагують.

Схожі статті