Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні: одна схожа на байкершу, а друга на репершу

Найбагатша співачка України Камалія показала, як змінилися її дочки Арабелла та Мірабелла після життя в Лондоні. Дівчата вже 2 роки не проживають в Україні.

Для зіркової мами це було великим випробуванням. Вона довго не могла звикнути до розлуки, а кожну зустріч сильно плакала, адже неймовірно сумувала за своїми двійнятами. Втім, це розставання було необхідним, адже батько дівчат подбав про те, щоб вони знаходилися в безпеці.

Арабелла та Мірабелла виїхали з України ще на початку 2022 року. Тоді мільярдер вмовляв артистку, щоб вона поїхала з ними, але Камалія відмовила. Разом з мамою Інною Петрівною вона залишилася в своєму палаці та намагалася усіма можливими способами допомогти своїй батьківщині.

Камалія показала, що стало з її дочками після життя в Лондоні

Камалія зізналася, чи відповідають дійсності чутки про проблеми в її сімʼї
Камалія показала, як змінилися її дочки-двійнята за 2 роки

Пізніше Камалія намагалася возз’єднатися з дочками, але з цього нічого не вийшло. Двійнята залишилися жити в Лондоні, відвідують там місцеву школу, живуть разом з батьком і єдине, чого їм не вистачає — це любляча мати поруч.

Якщо порахувати, то зірка буває разом зі своїми спадкоємицями приблизно раз у 3 місяці. Вона також зізнавалася, що дочки дуже просяться додому в Україну, але батьки у своєму рішенні непохитні, і поки що не наважуються їх повертати.

Хоча, здавалося б, пройшло не так вже і багато часу, обидві неймовірно змінилися. Днями Камалія оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram свіже відео, на якому показала, як дівчата виглядають зараз.

Для створення відеоролику двійнята переодягалися та постали у доволі незвичних для них образах. Однак, їм було неймовірно весело, і ця енергія була відчутна через екран.

Нагадуємо, що двійнята — єдині діти Камалії. Зірка 10 років боролися за право стати матір’ю, пройшла через операцію Сполучених Штатах Америки та процедуру екологічного запліднення, щоб врешті-решт виносити під своїм серцем дівчат.

Вже пізніше стало відомо, що зірка пережила декілька невдалих вагітностей, і цей шлях був наповнений сльозами та горем. Мільярдер же зізнався, що ніколи не наполягав на народженні дітей, так як в нього є двоє спадкоємців, і просто підтримував свою дружину.

Схожі статті