Від природної краси ні сліду: ось як з макіяжем виглядає дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча

Катерина Осадча безумовно є іконою стилю в українському шоу-бізнесі, а також може похвалитися неймовірними зовнішніми даними. І тим не менш, час йде вперед.

Свою кар’єру Катерина Осадча розпочала саме з подіуму. Перед тим, як стати знаменитою журналісткою вона об’їздила неймовірну кількість країн, створила величезне портфоліо, і лише згодом вирішила, що повністю змінить напрямок у своєму житті.

Ось як з макіяжем виглядає Катерина Осадча

Серед близьких Катерини знайшлися ті, хто не вірили у її успіх як телеведучої. Однак, Осадча одразу ж зрозуміла, що їй необхідно зробити, аби запам’ятатися глядачу та швидко вийти на перші позиції: зірка почала епатувати та пробувати найрізноманітніші стилі, при цьому не поступаючись розкоші. Тільки-но Катерина з’явилася на екранах, по забути про неї дійсно було вже неможливо.

Ось як з макіяжем виглядає Катерина Осадча

Безумовно, певну роль зіграла і природна врода журналістки. Катерина має аристократичні риси обличчя, приємний погляд та блакитні очі. Не дивлячись на послуги косметологів, якими Катерина користується, естетичного втручання на її обличчі непомітно.

Тим не менш, про натуральність навіть і мови йти не може, адже перед камерою Катя завжди постає з товстим шаром гриму. Нещодавно зірка оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram новий знімок, на якому показала, як виглядає з макіяжем крупним планом.

Ось як з макіяжем виглядає Катерина Осадча

Катя Осадча вочевидь прийняла для себе рішення, йти до старості зберігаючи свою індивідуальність, що все більше і більше подобається аудиторії.

Варто відмітити, що Катерина Осадча при цьому дуже уважно ставиться до своєї фігури. Після пологів, які відбулися напередодні початку повномасштабної війни в Україні зірка дуже швидко прийшла до форми, а підписники здебільшого навіть не помітили, що Катерина набрала вагу.

Що ж то стосується домашніх знімків, то Катерина на них зазвичай постає без макіяжу, показуючи фанатам, як виглядає в реальному житті, що в медійному просторі дуже корисно для користувачів, так як зараз інфлюенсери намагаються нагадати підписникам, що життя в соціальних мережах не відповідає реальності.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.