Ксенія Мішина викреслила з життя Еллерта і “запалила” в обіймах відомого чоловіка: колишньому краще не бачити

Знаменита українська акторка та екс-холостячка Ксенія Мішина вразила запальним танцем у парі з радіоведучим Славою Дьоміним. Усі деталі в статті.

Відомій українській акторці шалену славу принесли одразу декілька проєктів. Спочатку зірка стала впізнаваною завдяки ролі Лідії Шефер у серіалі “Кріпосна”. Згодом красуня потрапила на проєкт “Танці з зірками”, де зайняла перше місце, а пізніше підкорювала серця чоловіків у романтичному реаліті-шоу “Холостячка”.

Ксенія Мішина
Ксенія Мішина запалила в обіймах відомого чоловіка

Зараз у знаменитості мільйони фанатів, і велика кількість хейтерів. Однак, критика не тільки не заважає Ксенії рухатися вперед, а допомагає їй краще розбиратися в аудиторії та розуміти, що зараз потребує медійний ринок.

Ксенія Мішина запалила в обіймах відомого чоловіка

Після розставання з Олександром Еллертом Ксенія зробила ставку на контент, який пов’язаний зі здоровʼям та красою. Щодня зірка демонструє, які вправи робить для стрункої фігури, чим харчується, ділиться порадами стосовно схуднення та правильного харчування, тощо. Проектів у Ксенії немало, її активно кличуть не тільки на українське телебачення, але й закордонне.

Днями зірка також дала ряд ексклюзивних інтерв’ю. Зокрема Ксенія поспілкувалася з ведучим Славою Дьоміним. Одними балачками не обійшлося, адже журналіст та акторка також станцювали на камеру, і варто відмітити, доволі харизматично і естетично.

Ксенія Мішина запалила в обіймах відомого чоловіка

Нагадуємо, що з моменту розставання Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта пройшло майже 2 роки. Тривалий час гуморист намагався повернути свою кохану та запевняв, що зробить усе для того, щоб налагодити стосунки з нею. Однак, після початку повномасштабної війни в Україні чоловік емігрував до Сполучених Штатів Америки.

Ксенія відмовляється спілкуватися зі своїми підписниками на предмет стосунків з коміком, і сам Олександр вже активно просить не питати у нього про Ксенію. У своєму останньому інтерв’ю зі Славою Дьоміним чоловік розповідав, що щиро шкодує про допущені помилки у взаєминах з коханою. Тож цілком імовірно, Ксенія розповість багато цікавого, а також отримає питання, пов’язані з інтерв’ю її екс-коханого.

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.