Син Костя вже з бородою, Лука та Агата припали до мами: Меладзе вперше показав усіх дітей від Джанабаєвої

Знаменитий російський виконавець Валерій Меладзе вперше за багато років показав сімейне фото, на якому постали усі його діти. Детальніше в нашій статті.

Історія стосунків Валерія Меладзе та Альбіни Джанабаєвої триває більше 20 років. З красунею-вокалісткою співак познайомився, коли вона була нікому не відомою і працювала на нього та його брата.

За протекції артиста незабаром Альбіна змогла потрапити у склад популярного жіночого гурту, де виступала приблизно 10 років. Весь цей час вона знаходилася у статусі коханки Валерія, про що дружина зірки не здогадувалася. У пари навіть з’явився позашлюбний син Костя. Однак, рано чи пізно правда виходить назовні.

Меладзе та Джанабаєва тепер не живуть у росії
Валерій Меладзе вперше показав усіх дітей

Ірина Меладзе дізналася, що у Валерія є жінка на стороні і прийняла рішення розірвати любовний трикутник. У попередньому шлюбі у Меладзе було троє дітей.

Валерій Меладзе вперше показав усіх дітей від Джанабаєвої

Спадкоємці довго не могли пробачити батьку його зраду, але рано чи пізно довелося прийняти правду. Альбіна та Валерій одружилися, незабаром в них з’явився син Лука. Незадовго до початку повномасштабної війни в Україні пара також стала батьками красуні Агаті. Після 24 лютого Валерій виїхав з російської федерації, і подейкували, що він навіть може розлучитися з Альбіною.

Однак нещодавно артист оприлюднив у своєму каналі нову сімейну фотографію, на якому постав з дружиною та дітьми. Старший син пари Костя, якому дев’ятнадцять років, уже відростив бороду. Восьмирічний Лука припав до мами і обіймає її за плечі, а маленька Агата, якій днями виповниться два роки, сидить на колінах у Альбіни Джанабаєвої. Зіркова сім’я сидить за скромно накритим столом із головною прикрасою – букетом троянд у вазі – в середині.

Валерій Меладзе вперше показав усіх дітей

Насправді родина зібралася не просто так, адже Альбіна Джанабаєва святкує свій 44-й день народження. Валерій Меладзе привітав кохану дружину і в соцмережах. Подейкують, що зараз родина живе в іншій країні.

Нагадуємо, що декілька місяців тому співак потрапив у гучний скандал через невизначеність упозиції. Зірка пошепки дав зрозуміти, що підтримує Україну, після чого в російській федерації розгорівся скандал. Валерій Меладзе був змушений виправдатися перед аудиторією, і на цей раз розлютив українців.

Схожі статті

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?