Цибульська замалювала Репяхову на фото з Віктором Павліком і стала замість Каті його “дружиною”: “Гріх маю”

Відома українська співачка Оля Цибульська потішила своїх фанатів жартівливим фото та розповіла про свій невеликий гріх. Усі деталі в нашій статті.

Оля Цибульська завжди значно відрізнялася від своїх колег-виконавців. Артистка одразу ж запам’ятовується своєю потужною харизмою, небажанням підлаштовуватися під хейтерів та чужі погляди, незалежною думкою та вмінням постояти за себе. Через це у її блозі, звісно, завжди знаходяться критики, яким не до вподоби поведінка артистки або її енергетика.

Оля Цибульська замалювала Репяхову на фото з Віктором Павліком

Оля Цибульська показала манікюр від сина
Оля Цибульська замалювала Репяхову на фото з Віктором Павліком

Однак, фанатів полоняє не тільки характер Олі, але її надзвичайне почуття гумору. Колись воно дало їй можливість організувати потужну співпрацю з Дзідзьо, яка дала поштовх карʼєрі співачки. І нещодавно вона знову довела його високу якість.

Так, Ольга оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію Віктора Павліка з його дружиною. Однак замість Катерини Репяхової підписники могли побачити саме обличчя Цибульської, адже вона прифотошопила себе на місце блогерки. Кадр був зроблений в автомобілі, і Оля опинилася на пасажирському сидінні, де сиділа знаходилася дружина співака.

Оля Цибульська замалювала Репяхову на фото з Віктором Павліком

У своєму повідомленні зірка заявила, що в неї є гріх. Однак, дане зізнання стосувалося саме творчого життя Цибульської. Ольга зізналася, що ненавидить час за кулісами перед виходом на сцену. Мовляв, музиканту навпаки це має подобатися, але Оля не з таких.

Нагадуємо, що минулого року Оля Цибульська вперше показала свого чоловіка. Тривалий час аудиторія підозрювала, що його просто не існує, але після початку повномасштабної війни в Україні пара засвітилася разом у багатьох місцях, а тому прийняла рішення, що необхідно показати публіці, як виглядає їхня сім’я. При цьому Оля Цибульська підкреслює, що зробила це лише раз, і її чоловік продовжить вести непублічний образ життя.

Даний вчинок поклав кінець багатьом пліткам, які ширилися навколо співачки. Наприклад, батьківство над її єдиним сином Нестором приписували її партнеру по сцені і куму Дзідзьо.

Схожі статті

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.

Колись Могилевська була багатодітною: як зараз виглядать 3 дорослих падчерки зірки, котрих вона дуже любила

Знаменита співачка Наталія Могилевська усе своє свідоме життя говорила про те, як мріє стати матір'ю, але насправді, це бажання впродовж 5 років було реалізоване. Мова йде про трьох падчерок зірки.