Вагітна Оля Полякова наїла 22 кілограми: Суперблондинка показала фото у своїй найбільшій вазі

Оля Полякова відома українська співачка, яка підкорила українців своєю легкістю й талантом. Оля може однією своєю появою зробити свято навколо себе, саме через це її й полюбляють.

Полякова дуже смілива жінка, яка зробила неймовірно успішну кар’єру співачки, тому подробиці з її життя дуже сильно цікавлять прихильників. Але про своє особисте Полякова не надто охоче розповідає у своїх інтерв’ю. Але у шоу “Дорослі дівчата”, де вони разом з Машею Єфросиніною ділиться подробицями про сімейне життя та особисті історії.

Оля Полякова

Так, у проєкті Оля відкривається своїй подрузі й таким чином всі охочі можуть дізнатися багато цікавої інформації про Полякову. А її життя дійсно є дуже різнобарвним, оскільки вона артистка й має багато цікавих історій зі свого творчого життя. Але насправді особисте цікавить прихильників набагато більше.

Всі бачать і знають, що Оля дуже ретельно стежить за своєю фігурою та харчуванням, жінка займається спортом та досить багато часу приділяє своїй зовнішності. Тому не дивно, що жінка постійно приймає компліменти на свій рахунок. Але Полякова не завжди була такою стрункою, як вона зараз.

Так, нещодавно у “Дорослих дівчатах” Полякова вирішила пригадати свій не найкращий період. Колись Оля важила на 22 кілограми більше, ніж зараз, і навіть показала свої фотографії у такій вазі. Цього не знала навіть її подруга Єфросиніна та дуже сильно здивувалась, коли Оля показала їй фотокартку з минулого життя.

Полякова з + 22 кілограмами

Але нічого дивного у цьому немає, оскільки вагу співачка набрала через другу вагітність, а всі  жінки набирають коли носять під серцем дитину, оскільки організм у період вагітності працює по-іншому. Тож, жінка дуже здивувала подругу та всіх своїх прихильників, оскільки фотокарток у мережі з максимальною вагою Олі майже немає.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.

Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв показав жінку, яка встала між ним та Нелею Шовкопляс: все заплутано

Відомий український телеведучий Єгор Гордєєв вразив мережу свіжою фотографією, яка була зроблена в студії телеканалу. На цей раз між ним та його партнеркою встала інша жінка.

Вже обіймається з іншим: Камалія показала, хто посів місце колишнього чоловіка-мільярдера Мохаммада Захура

Знаменита українська співачка Камалія здивувала мережу свіжими кадрами, які були зроблені в клубі. Артистка поринула в обійми іншого чоловіка, забувши про Захура.