Настя Каменських подарувала повітряний поцілунок молодому чоловіку з шоу-бізнесу: Потап ризикує стати колишнім

Відома українська співачка Настя Каменських публічно привітала свого знаменитого колегу MELOVIN. Усі деталі події дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Настя Каменських має доволі багато друзів та товаришів серед представників українського шоу-бізнесу. Зірка славиться своєю доброзичливістю та вмінням розташовувати до себе людей.

Потап розсекретив автора пісень Каменських
Настя Каменських подарувала повітряний поцілунок молодому чоловіку

Деякі зі знайомств переросли майже у родичання, адже, наприклад, зі своїми сусідами Юрієм Горбуновим та Катериною Осадчою артистка має ледь не родинні зв’язки. Пов’язано це з тим, що її чоловік Потап похрестив сина зіркового подружжя Івана. Однак, попереду ще все життя і у артистки, можливо, ще з’явиться безліч нових рідних людей саме з кола багатих та знаменитих.

Настя Каменських подарувала повітряний поцілунок молодому чоловіку

Наприклад, нещодавно Настя Каменських вразила своїм ставленням до молодого виконавця, який виступає під псевдонімом МELOVON. Молода людина святкує день народження, і у зв’язку з цим Настя Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram його фото, а у дописі привітала його з цим святом.

Настя Каменських подарувала повітряний поцілунок молодому чоловіку

Варто відзначити, що також мало місце емодзі повітряного поцілунку. Однак, на ревнощі Потапа розраховувати не варто. Олексій неодноразово розповідав, що подібні речі у їхньому шлюбу діють на стосунки позитивно. Мовляв, Олексію подобається, коли його жінкою захоплюються інші, коли про неї мріють та фантазують.

Нагадуємо, декілька тижнів тому екс-підопічна Потапа Євгенія Горда заявила, що продюсер зраджував своїй дружині Насті. Досі ні співачка, ні її благовірний не прокоментували сказане. Сама Євгенія на даний момент знаходиться в Сполучених Штатах Америки.

Дівчина пояснила, що не говорила раніше раніше про пережите через страх перед продюсером, але тепер може про все розповісти вголос. Також жінка стверджує, що в неї є докази сказаного, але поки що вона їх не представила публіці. Існує велика імовірність того, що жінка притримує їх для великого інтерв’ю, адже цікавість до неї значно зросла після скандалу. Тим не менш, деякі користувачі схиляються до думки, що це добре спланований піар самим Потапом, адже зірки могли скласти новий контракт.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.