Віталій Козловський показав, з якою красунею готовий засинати й прокидатися щодня: така гарненька

Віталій Козловський популярний український артист чиє життя дуже сильно цікавить прихильників. А особливо всіх цікавить особисте життя Віталія, а воно досі є досить таємним.

Козловський дуже привабливий чоловік, який активно стежить за собою та своїм зовнішнім виглядом. Саме тому він має неабияку популярність серед українських жінок. А ще й просто знахідка таланту. Адже його пісні здатні підкорити кожне жіноче серце. Але якщо з кар’єрою у Віталія все добре та дуже успішно, то в особистому житті чоловік не надто успішний, адже йому просто не щастить з жінками.

Віталій Козловський

Загалом приватне життя Віталія є досить прихованим, він не любить розповідати про свої стосунки чи романи. Тому всі думають, що він багато років є самотнім. Найгучнішим романом у житті співака був роман з блогеркою Раміною Есхакзай, яку він запросив на зйомки свого кліпу. Так і почалась історія кохання блогерки й співака.

Щоправда, їхні стосунки не стали успішними, оскільки заміж Раміна на Віталія не вийшла, й вони розійшлися. Це було дуже гучно, і потім це розставання обговорювала вся країна багато років. А згодом всю цю історію кохання Есхакзай вперто не визнавала, й розповідала, що це все було дуже грамотним піар-ходом.

І саме після цього роману Козловський ніби закрився від жінок та від всіх стосунків, оскільки його не було помічено у компанії постійної жінки. Тож, саме з цієї причини Віталіка навіть записували у тих, хто полюбляє чоловіків, але звичайно все це маячня. Чоловік просто не хоче афішувати свої стосунки.

Навіть у своєму останньому інтерв’ю Він неоднозначно відповів на запитання про наявність дівчини. Чоловік лише сказав, що у нинішніх реаліях важко виживати без кохання. Та й афішувати це кохання також є зовсім не доречним у наші часи. Тому, Козловський відмовчується та уходить від прямих запитань на свою адресу.

Кішка Козловського

А єдина жінка, яку він залюбки демонструє, це його улюблена домашня тварина – кішка. От з нею співак готовий засинати й просинатися щодня.

Схожі статті

Потап під “молочну” пісню Насті Каменських змастив свою лисину молоком: питань стає все більше

Потап та його дружина Настя Каменських продовжують дивувати. Цього разу співачка шокувала новою піснею про молоко, а репер використав його не за призначенням.

Змінились кардинально як зовнішньо, так і внутрішньо: як виглядали Полякова та Єфросиніна до популярності

Досягти популярності може не кожний, адже не всім вистачить цілеспрямованості та сміливості, але Оля Полякова та Маша Єфросиніна здобули її власними зусиллями.