Влад Яма після втечі в США спаковує у валізи піксельний камуфляж: що змінилося в житті хореографа

Владислав Яма відомий український танцюрист та хореограф, якого певний період дуже сильно поважали колеги. А інші хочуть бути схожими на нього, адже його вміння це щось неперевершене.

Трохи більше як рік Владислав разом зі своєю родиною переїхав на тимчасове життя в Америці. Але перші півроку ні сам Влад, ні його дружина блогерка Лілія взагалі нічого не розповідали про своє місцеперебування. Тому, багато його колег зіпсували думку про нього, адже в ситуації повномасштабної війни думки людей загострюються.

Влад Яма

Саме через це Яма обирав мовчати, і лише крізь півроку він розповів, що знаходиться в США й не збирається повертатися поки що. Влад та Ліля ставлять безпеку свого сина на перше місце. Тому поки що ніхто не збирається додому. Але за цю позицію Владислав отримав неймовірну кількість негативу, на яку він не реагує. Та й насправді правильно робить, оскільки це його рішення, його життя, його дитина, і він має повне право обирати своє життя тут і зараз, а не думку інших людей.

Але Яма разом з дружиною в Америці не просто так сидить, тому що вони родиною займаються волонтерською діяльністю. І активно демонструють це у своїх соціальних мережах. Влад часто розгружає та загружає різноманітні речі для українців. Але й за ці вчинки Владислава засуджують. Звісно його дружина та його друзі підтримують його й все, що він робить. Тому, хореограф просто робить те, що вважає за потрібним і не збирається шукати схвалення своїх дій у когось.

Та Яма останнім часом часто піддається спогадам з минулого життя й майже щодня закидає сторіси у соціальну мережу instagram, де згадує про участь у проєктах та про свої робочі будні. Але є й щось новеньке у його житті.

Сторіс Влада

Але днями Владислав показав як пакує військові речі для наших захисників та ще й на фоні українського флага. Тому, не варто засуджувати людину, яка навіть на відстані не забуває про свою Батьківщину та своїх людей.

Схожі статті

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.