Єгор Гордєєв на всю країну показав, як ніжно обіймає свою колегу Нелю Шовкопляс: це більше ніж дружба

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс працюють разом вже більше шести років, та за цей період вони навчилися розуміти одне одного навіть за одним поглядом. Саме тому колегам постійно приписують роман.

Чомусь, заведено вважати, що якщо жінка та чоловік постійно знаходяться разом і мають спільну справу, вони обов’язково крутять роман. Але це далеко не так, оскільки робота є робота, і колегами у кожній сфері можуть бути як жінки, так і чоловіки. А всі ці підозри у романах – це вже  давно застаріли та зруйновані стереотипи. Адже люди протилежної статі десятиріччями можуть товаришувати й працювати разом без почуття закоханості та навіть симпатії.

Проте роки можливо і йдуть, але люди та їхні погляди сильно не змінюються. Саме тому заміжній Нелі Шовкопляс, яка виховує двох синів разом з чоловіком, приписують вже 6 років романтичні відносини з колегою Єгором Гордєєвим. Так, вони в житті товаришують, але це ще нічого не означає.

Єгор та Неля дійсно часто світяться на фотокартках разом, вони можуть обіймати одне одного, стояти поруч, торкатися, але це ж фото колег, і вони не можуть розійтися на 5 метрів та робити фото з ефірів. Так, наприклад, навіть на останньому спільному фото з колегами Гордєєв обіймає Шовкопляс. І це абсолютно нормально, тобто немає зовсім приводу думати, що між ними не просто дружба. Це звичайні обійми двох людей, друзів та колег.

Обійми колег 1+1

Самі телеведучі жодного разу не коментували плітки про свої стосунки, адже вони не хочуть робити з цього ще більшу історію, яка не зіграє їм на користь. Ніхто не любить, коли його особисте життя безсоромно обговорюють інші люди, тип паче, незнайомі – це неприємно.

Тож, всі спільні фото та останній кадр не є показниками припущень багатьох прихильників тандему ведучих “Сніданку з 1+1” Шовкопляс та Гордєєва.

Схожі статті

Чуже обличчя: українські зірки, які переборщили з пластикою і стали виглядати так, що не впізнати

Нерідко зірки шоубізнесу вдаються до тотальних змін, аби вдосконалити свою зовнішність. Однак інколи пластичні операції здатні змінити людину до невпізнаваності.