Як виглядає головна суперниця Софії Ротару? І смуглянка, і молдаванка, яка перевершила легенду естради

Софію Ротару звикли вважати легендою естради, у якої в українському шоу-бізнесі немає конкуренток, а у російському з нею може позмагатися хіба що Алла Пугачова, але чи правда це так?

Софія Михайлівна здається справжнім титаном українського шоу-бізнесу. Артистка була легендою за радянських часів і залишилася нею після розпаду СРСР. Однак, мало хто знає, що насправді в неї була серйозна конкурентка на дане звання. Мова йде про її колегу Надію Чепрагу.

Як виглядає головна суперниця Софії Ротару

Як виглядає головна суперниця Софії Ротару

Лише у 90-х Софії Михайлівні вдалося затьмарити свою землячку-конкурентку, яка була змушена піти зі сцени. Молдавська артистка здобула широку популярність на початку 70-х. Чепрага не тільки добре співала, а й складала вірші.

На піку кар’єри Надія Олексіївна виступала на різних міжнародних фестивалях у Франції, Німеччині та інших країнах. Чепрагу любили як на батьківщині, так і за кордоном.

Як виглядає головна суперниця Софії Ротару

Слава артистки пішла на спад на початку 90-х. Їй на п’яти наступала землячка Софія Ротару, виконавиця хіта про смуглянку-молдаванку. Публіка порівнювала співачок, і порівняння було не на користь Чепраги. Її називали другою Ротару, немов позбавляючи права на індивідуальність. Надія Олексіївна розуміла, що їй та її колезі не вистачить місця на одній сцені.

Однак, варто відмітити, що сцени артистки все ж таки розділили, адже Надія залишилася у Молдові, а Софія Михайлівна вирішила підкорювати саме Україну.

Зараз Надія Чепрага живе у себе на батьківщині, рідко виступає і веде непублічний образ життя. Її чоловік помер більше 10 років тому, тож зараз жінка самотня.

Нагадуємо, що після початку повномасштабної війни в Україні Софія Михайлівна досить довго зберігала мовчання. Однак згодом все ж таки повідомила про свою проукраїнську позицію. Артистка залишалася в Україні і декілька разів ділилася свіжими фото.

Наприклад, на свій день народження Софії Ротару повідомила, що вона знаходиться у рідному селі Маршинці. Артистка поділилася новим кадром, а також попросила задонати гроші у її фонд, який допомагає сім’ям військових. Тим часом в російській федерації активно пропонують позбавити українську артистку її майна в Підмосков’ї та в Криму.

Схожі статті

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.

59-річний Олег Скрипка вперше за довгий час показав підрослих синів: як виглядають та чим займаються?

Соліст гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка опублікував фото зі своїми дітьми, зокрема з двома синами: як виглядають та чим займаються його діти у житті?

Виглядає молодшою за доньку! У Мережі з’явилося фото нової тещі Мурата Налчаджиоглу: це просто фурор

Нещодавно Мурат Налчаджиоглу зробив пропозицію своїй новій обраниці Анастасії Фоксі. Які стосунки в бізнесмена склались із сім'єю коханої та як виглядає його новоспечена теща.