Учасниця МастерШеф Поліна Клименко розповіла про стосунки з Ярославським: “Пробачте, але це фото має бути тут”

Кожного нового сезону на "МастерШеф" потрапляють дуже різні учасники, які також мають різні цілі та бажання. Хтось хоче отримати новий досвід, хтось показати свій професіоналізм, а хтось стати медійним.

У кожному сезоні є лідери суддів та улюбленці глядачів, які підкорюють їх різними способами, суддів, звісно ж своїми кухарськими якостями та поведінкою на кухні. А от глядачів коментарями та також поведінкою, але глядачі бачать повну картинку, а от судді лише те, що відбувається на робочих процесах. Та й певно це правильно, оскільки судді мають оцінювати смак та баланс їжі, а не просто які вони є люди.

Так, наприклад у новому, четвертому сезоні “МастерШеф. Професіонали” є одна учасниця, яка досить яскраво заявила про себе. Її ім’я Поліна Клименко. Дівчина працює на кухні з 16 років кондитером. Нині дівчині 21 рік, тобто вона вже може дійсно вважати себе професіоналом, тому й не боїться змагатися з іншими, ще більш професійними людьми на шоу.

Цікавою деталлю проєкту є те, що кожен учасник має улюбленого суддю, з яким він хоче якомога більше спілкуватися та переймати знання та досвід досвідчених кухарів, які зробили не лише успішну кар’єру на кухнях України та світу, а ще й медійність. Звісно, молоді кухарі хочуть рівнятися на таких профі, які можуть подарувати їм неоцінені знання.

Так, наприклад, у Поліни найулюбленішим суддею є Володимир Ярославський, який зробив дуже  успішну кар’єру та може навчити молодих кухарів бути відповідальними на кухні, поєднувати правильно продукти, вигадувати унікальні рецепти, які дійсно будуть мати успіх серед гостей ресторанів, у яких майбутні профі будуть працювати на совість.

Тож, Поліна виклала в instagram спільне фото з Володимиром Ярославським та на ньому видно, що дівчина дуже задоволена знайомством з відомим та неймовірно талановитим кухарем і суддею “МастерШеф”.

Схожі статті

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?

Величезний маєток, студії, басейн: як виглядає еко-будинок переможниці Євробачення-2004 Руслани Лижичко

Переможниця пісенного конкурсу Руслана Лижичко показала, як виглядає її маєток неподалік від столиці: студія звукозапису, сад, електростанції та інше.

Вічно юна: співачка LAMA повернулася і показала, як неймовірно виглядає у свої 48 років – Ротару позаздрить

Коли співачка Lama збирала повні концертні зали та приховувала глядачів біля екранів, адже мала неймовірний голос, харизму, і одразу ж запам'ятовувалася.