Молдавський мачо Дан Балан відгуляв розкішне весілля і показав наречену: багата, молода, в пишній сукні (ФОТО)

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан здебільшого не ділиться жодними деталями особистого життя, але готовий розділити щастя кохання іншої пари.

Як би знаменитий виконавець Дан Балан не намагався приховувати правду про своє особисте життя, фанатам те й діло все ж таки вдається дізнатися про деякі його деталі. Зокрема до мережі постійно потрапляють дані про короткі інтрижки артиста, а також про його захоплення різними моделями, танцівницями, тощо.

Особисте життя Дана Балана

Але усе це доволі доволі маленькі історії, які не мають продовження. За офіційною версією, Дан Балан усе своє життя був холостяком і жодного разу не був одруженим. Але в пресі з’являлася інформація іншого роду: мовляв, у двотисячних він побрався з румунською моделлю і навіть став батьком.

Дан Балан зізнався, що збирається одружитися
Дан Балан відгуляв розкішне весілля і показав наречену

Але ці стосунки не витримали напруженого гастрольного графіку зірки і зруйнувалися через постійні ревнощі обраниці.

А от п’ятирічний роман з красунею Христиною Руссу був цілком цілком реальним, адже Дан не приховував своїх почуттів до дівчини.

Дан Балан відгуляв розкішне весілля і показав наречену

Втім, побачити весілля Дана Балана його фанати поки що навіть не розраховують, хіба що поспостерігати за його виступами на корпоративах даного роду. У цьому випадку молдавський мачо користується великою популярністю.

Наприклад, незадовго до війни заможна українська телеведуча Іванна Онуфрійчук вийшла заміж за казахстанського мільйонера. Обидва рази Дан виступав для пари: спочатку на Мальдівах, а потім в Києві. Іванна ніколи не приховувала, що молдавський мачо є її найулюбленішим виконавцем, і саме тому обидва рази виступав для її гостей.

Дан Балан відгуляв розкішне весілля і показав наречену

Варто відмітити, що зіркове подружжя влаштувало торжество на приголомшливому рівні. Навіть сукня нареченої готувалася декілька місяців, що вже і казати про заклад, де приймали гостей, а також розкішні столи.

В сім’ї Балана, до речі, є людина, яка буває на весіллях частіше, ніж сам артист. Мова йде про його маму Людмило. Співачка ледь не щомісяця публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram по два відео зі свята кохання, і безумовно користується шаленою популярністю серед молдаван.

Схожі статті

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.