Нікіта Добринін відсвяткував Великдень з колишньою дружиною Квітковою: разом, як і Камалія з Захуром

Нікіта Добринін відомий український телеведучий та дуже успішний шоумен, життя якого дуже цікавить його прихильників. Особливу увагу привертає особисте життя чоловіка після розлучення.

Особисте життя Нікіти Добриніна завжди викликало великий інтерес у поціновувачів його творчості, оскільки багато років чоловік був самотній та зосереджений лише на своїй кар’єрі та проєктах. І це дало свої плоди, оскільки чоловік у своєму віці вже багато чого досяг. Тож, не дарма він так багато працював на своє ім’я, щоб тепер воно працювало на нього.

Нікіта Добринін

Саме через нестачу часу на своє особисте життя, Нікіта у свій час погодився на шоу “Холостяк”. Там Добринін мав змогу познайомитися з великою кількістю дівчат та зрозуміти, які жінки його приваблюють, а які ні. Звичайно, вибір був багатий, і всі дівчата були дуже різними. Тому, за час проєкту шоумен гарно зрозумів для себе, що йому важливо бачити у дівчині, з якою він хоче пов’язати своє життя.

Так, на шоу Нікіта все ж таки обрав дівчину, з якою у нього були дуже схожі погляди на життя та стосунки, на той момент. І цією жінкою виявилась всім відома Даша Квіткова. Після зйомок фіналу пара одразу почала жити разом, вони будували свої стосунки вже без камер та без глядачів. І ці стосунки призвели до весілля і народження сина Лева.

Звісно, за єдиною парою з “Холостяка”, у якої справа дійшла до весілля, слідкувала вся країна, і їхні стосунки здавалися ідеальними. Але соціальні мережі – це картинка, яка показує лише частину правди. А насправді після народження дитини у їхній родині почався дуже серйозний період проблем. І на жаль, Нікіта й Даша не змогли побороти ці незгоди, хоча й довго намагалися. Але все призвело до розлучення.

Зараз же вони разом ходять до психолога, аби залишатися адекватними батьками для своєї дитини, адже це дуже важливо для хлопчика мати повноцінного батька і повноцінну маму, які не сваряться між собою, а навпаки поважають.

Нікіта разом з Левом на Великдень

Так, днями Нікіта показав, що він святкував Великдень разом з Левом та колишньою дружиною Дашею Квітковою. І на фото вони здаються досить щасливими, невже між ними потепління?

Хоча те ж саме було й у родині Камалії і Захура, які теж після розриву святкували Пасху разом.

Схожі статті

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.