Скляний балкон, величезний камін і дзеркала повсюди: Сергій Притула показав свій розкішний дім у центрі Києва

Не дивлячись на свою публічність та славу Сергій Притула веде доволі закритий образ життя. У телеведучого велика сім'я та доволі небідне житло.

За роки успішної кар’єри на телебаченні Сергій Притула звик до публічного образу життя, від якому йому все ж таки вдається відокремити усе особисте. Зірка був 2 рази одружений. Має дитину від попереднього шлюбу, кохану дружину-дончанку і двох маленьких дочок. Зараз шоумен не знімається на телебаченні і займається своїм фондом.

На його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram майже не з’являються кадри, які дали б можливість фанатам побачити його побут. Однак раніше, Сергій дозволяв собі це досить часто.

Сергій Притула показав свій розкішний дім

Сергій Притула з дітьми
Сергій Притула показав свій розкішний дім

Так, що декілька років тому побачити квартиру Сергія притули можна було, наприклад, під час вечірок, на які він запрошував своїх друзів.

А живе, зважаючи на все, успішний український телеведучий у центрі Києва в розкішній новій багатоповерхівці, яка спроектована на скандинавський манер. Інтер’єр виконаний у світлих тонах та в одній кольоровій гамі, на стінах гарна ліпнина, коридор поєднаний з кухнею та їдальнею. У залі є невеликий камін, величезний телевізор та дорогий диван, на якому розміщується вся родина. Тут же стоїть барабанна установка. На великому балконі зі скляною огорожею стоїть великий камін-мангал.

Сергій Притула показав свій розкішний дім. Скріншоти особистої сторінки зірки

Також у зірки є заміський будинок, але він його майже не показує в соціальних мережах.

Нагадуємо, що минулого року Сергій Притула вперше зізнався, що не збирається повертатися у сегмент розважального телебачення. Своє рішення чоловік аргументує тим, що під час повномасштабної війни в Україні побачив стільки речей, що в нього не назавжди змінилася свідомість, яка не дозволить йому повернутися у звичайне русло. Таким чином його партнерка Леся Нікітюк залишилася без співведучого.

Зараз Сергій здебільшого зосереджений на своєму благодійному фонді, якому вдається збирати за декілька днів  мільйони гривень. Але існує вологідність, що Сергій з’явиться в ефірах вже у якості серйозного ведучого.

Схожі статті

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?