Тіна Кароль налякала прихильників надто випуклими вилицями та ключицями: поп-діва тане на очах

Українська поп-діва Тіна Кароль за всі роки своєї співочої кар'єри завоювала шалену аудиторію, яка вже багато років прискіпливо стежить за її життям, особливо, за особистим.

За останні півроку Кароль дуже сильно змінилась, вона схудла, і сильно змінила свій стиль. Ми всі звикли бачити Тіну у класичному вбранні. Це завжди сукні або класичні костюми, сарафани. Та оскільки жінка завжди мала різну вагу, то її образи були жіночними, аби вона могла комфортно себе почувати.

Тіна Кароль

Тіна ніколи не була настільки худою, якою є зараз. І річ в тому, що співачка зайнялась йогою та почала слідкувати за своїм харчуванням. І саме цей тандем здорового способу життя дало такий ефект. А також нерви, адже всі ми в останній рік дуже часто нервуємося. Тому, тепер Тіна має дуже струнку фігуру, яку дехто вважає хворобливою.

Зараз же Кароль часто демонструє свою фігуру, і тому, може собі дозволити одягти короткі топи, сукні, спідниці, завдяки яким вона може показати результати своїх тренувань. Та ще останнім часом артистка часто почала одягати молодіжні вільні речі, які називаються оверсайз.

Раніше Тіна не була надто відвертою зі своїми підписниками, але тепер Тіна має свій телеграм-канал, де часто ділиться тими фотокартками яких немає в інших соціальних мережах. Тому, днями жінка показала фотокартку, яка дійсно налякала її прихильників. І на цьому фото у Тіни дуже сильно виділяються вилиці на обличчі та випирають ключиці.

Сторіс Тіни

І знову у багатьох складається враження, що артистка чимось хворіє, адже таке худе обличчя дійсно трохи збентежило прихильників співачки. Але ж, наприклад, на своїх концертах жінка не виглядає надто стрункою. То можливо так падає світло, чи Тіна робить якісь маніпуляції з виразом обличчя, але перейматися немає за що, з її станом здоров’я все добре.

Схожі статті

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.

Євгенія Власова повернулася на сцену та показала, як зараз виглядає: красивіша, ніж за часів “живої ріки”

Знаменита українська співачка Євгенія Власова вперше за багато років презентувала новий відеокліп та вразила мережу своїм молодим виглядом. Яка зірка зараз?

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.