Оля Цибульська більше не приховує чоловіка й свою найкращу подругу: жінка не публічна

Оля Цибульська дуже відома українська співачка й телеведуча, життя якої завжди є публічним. Тому, Цибульська викликає непідробний інтерес до своєї персони й свого оточення.

Оля Цибульська за всі роки своєї популярності проявила себе як дуже балакуча, дружелюбна та активна жінка, яка любить спілкування та жарти. Але цей образ Цибульська активно відіграє на екранах телевізора й у соціальних мережах, а от яка вона в реальному житті знають лише її близькі люди.

Оля Цибульська

Раніше, Оля дуже міцно товаришувала зі своїм колегою Нікітою Добриніним, і дивним є те, що парі ніколи не приписували роман, адже було видно, як вони розуміють одне одного з півслова, й постійно в ефірах вони жартували. А також з Андрієм Чорноволом. Це тріо на каналі М1 стало одним з улюблених. Тому, їхня дружба існує й досі, але зараз вони не так часто знаходяться разом. Та й до того ж та міцна дружба була багато років тому, а згодом в усіх почалося сімейне життя та окремі проєкти.

Але Нікіта не єдиний друг Цибульської, насправді у публічних людей зазвичай найкращими друзями є геть непублічні люди. Саме тому, про них мало хто знає. Так, наприклад днями в Ольги запитали, хто є її подругами, і дівчина, звісно без зайвих застережень вирішила показати, як виглядає її найкраща подруга.

Виявляється найкращою подругою Оля вважає свою сестру Наталю, фото з якою вона й показала у сторіс, де й відповіла на це запитання. Наталя не надто публічна особистість, але жіночка активно знімає кумедні відео, які не збирають багато переглядів, але жінці подобається те, чим вона займається.

Сторіс Олі

Тож, інколи ми самі обираємо собі друзів, а інколи вони стають нашими родичами і більше нам ніхто не потрібен. Хоча насправді між сестрами такі близькі стосунки є рідкістю.

 

Схожі статті

“Давайте допомагати одне одному”: 38-річна Цибульська потрапила в ДТП, але не визнала свій промах за кермом

Відома артистка повідомила про прикрий інцидент, що трапився з нею вчора. Жінка потрапила у невелике ДТП, проте обурена вона не власним стилем водіння, а поведінкою суспільства.

Катерина Осадча стривожила фанатів виглядом та розповіла, що з нею сталося вдома: “Почуваєшся ганчіркою”

Катя Осадча є активною користувачкою соціальних мереж. Зірка використовує будь-яку можливості для того, щоб створити корисний та дійсно цікавий контент.

Головний конкурент Андрія Данилка завжди біля нього тінню: мама Сердючки Білоконь показала свого чоловіка

Інна Білоконь знаходилася поруч з Андрієм Данилком протягом усього його кар'єри, яка вже дістається тридцятирічного віку. І безумовно за цей час в обидвох було багато прихильників.

“В нас була своя драматургія”: давні друзі Падалко, Таран і Сенічкін показали, якими були в “Сніданку”

Відомі українські телеведучі Марічка Падалко, Лідія Таран та Руслан Сенічкін пройшли разом дуже великий шлях, і його початок був неймовірним.

Важкий чоловічий погляд, модна стрижка і одяг люкс: як виглядає син Потапа – “За словом у кишеню не лізе”

Відомий український продюсер Потап має лише одного сина, але заради нього він готовий на все. Хлопчик одразу ж отримав велику порцію слави, тільки-но з'явився на світ.

Затьмарила красою маму: Ольга Сумська вийшла у світ із красунею-донькою і 22-річна Ганна викликала фурор

Ольга Сумська опублікувала у своїх соціальних мережах фото зі свою меншою донькою Ганною: як змінилась дівчина та чи спілкується зі старшою сестрою?