Ані Лорак виходить заміж? Після зізнання у романі з Віджраку зірка засвітила обручку на безіменному пальці

Знаменита російська співачка українського походження Ані Лорак заінтригувала мережу, ненароком засвітивши розкішну обручку на безіменному пальці.

Ані Лорак та Ісаак Віджраку познайомилися минулого року на Ібіці, де Лорак шукала шлях до себе. Це сталося в той період, коли Ані після хвилі критики на її адресу видалилася з соціальних мереж та втекла з російської федерації.

Вже за кілька днів після знайомства пара зрозуміла, що хоче бути разом. Співачку не зупинило навіть те, що Ісаак був одружений та виховував двох дітей. Через півроку тренер з йоги та співачка публічно повідомили про те, що перебувають у романі. Зараз вони публікують кадри з відпочинку і кажуть, що це найкращі їх спогади. Лорак неодноразово писала в соцмережах і говорила в інтерв’ю, що почувається щасливою. На даний момент співачка продовжує будувати своє особисте життя, записувати нові пісні та виступати в російській федерації, попри війну в рідній Україні. Ісаак всеціло підтримує свою обраницю і вже встиг викликати шквал негативу по відношенню до себе від українців.

Ані Лорак показала обручку

Ані Лорак показала обручку

Втім, користувачі мережі вже підозрюють пару у тому, що відбулося або таємне весілля, або заручини. Вся справа в тому, що нещодавно Ані Лорак оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram чергові кадри зі студії звукозапису та ненароком засвітила обручку на безіменному пальці. І варто відмітити, що прикраса розкішна.

Ані Лорак показала обручку

Нагадуємо, що позаминулого року стало відомо про заручини колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу. Бізнесмен прийняв рішення одружитися зі своєю коханою Лілією. У жінки є дитина від попередніх стосунків.

Щасливо новину пара повідомила з Туреччини. Преса ділилася здогадками, що саме після знайомства дівчини з батьками підприємця було прийнято рішення про весілля. Після початку повномасштабної війни в Україні дочка Мурата та Ані Лорак Софія регулярно проводила час з батьком та його майбутньою дружиною. При цьому надходила інформація, що сама Кароліна може ховатися саме у родичів свого екс-благовірного.

Втім, сама історія від Кароліни про її знайомство з Ісааком на Ібіці доводить, що зі своєю дочкою вона в розлуці.

Схожі статті

Два брати, але несхожі в усьому, хоч і обидва красені: які вони – сини Анатолія Хостікоєва від різних жінок

Колись знаменитий актор Анатолій Хостікоєв був мрією своїх співвітчизниць. Гучні ролі дали йому можливість стати не тільки успішним актором, але й першим красенем в Україні.

Ідеальне дитинство: Наталія Могилевська показала, який подарунок зробила дочці Софії на день народження

Про те, що Наталія Могилевська стала матір'ю з'ясувалося лише декілька місяців тому, але фанати вже звикли до нового статусу артистки. І вона, судячи з усього, також.

Квіти не від чоловіка, і обійми не від нього: вагітна третім сина Джамала показала, як проводить час з іншим

Знаменита українська співачка Джамала показала, як її зустріли на інтерв'ю. Зараз артистка знаходиться на останніх термінах вагітності. Усі деталі в статті.

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.