Колишній чоловік Камалії Захур повернувся до неї після новини про розлучення: співачка не сяє від щастя

Найбагатша співачка України Камалія показала, як провела вільний час у сімейному колі на мусульманське свято. Чи є імовірність, що зіркове подружжя знову разом?

У квітні Камалія неймовірно здивувала своїх шанувальників раптовою заявою про те, що розлучається з чоловіком. Напередодні артистка дала інтерв’ю, в якому повідомила, що в них на все гаразд з чоловіком.

Чоловік Камалії Захур вразив зізнанням про стосунки з колишньою дружиною
Колишній чоловік Камалії Захур повернувся

Зірка зізналася, що у конфлікті Мохаммад Захур зайняв сторону своєї старшої дочки, чим сильно образив дружину. Однак фанати навіть подумати не могли, що насправді мова йде про закінчення багаторічної історії кохання.

Колишній чоловік Камалії Захур повернувся

При цьому артистка у своєму повідомленні на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram підкреслила, що вони продовжать з багатієм проводити разом час заради їхніх спільних дочок і будуть робити усе необхідне, щоб вони продовжували жити у повній сім’ї.

І хоча мережа неабияк засмутилася через отриману новину, деякі фанати скептично поставилися до даного зізнання. Так, частина користувачів схиляються до думки, що таким чином співачка вдалася до піару.

На даний момент родина живе окремо. Камалія знаходиться разом зі своєю матір’ю Інною Петрівною у київському палаці, а підприємець разом з дочками Арабеллою та Мірабеллою живе у будинку старшої дочки Тані. Камалія не може проживати разом з ними, адже знаходиться у конфлікті з падчеркою.

Тим не менш, на свята родина возз’єдналася, про що артистка дала знати у своєму мікроблозі. На кадрі Камалія, її чоловік Мохаммад Захур і двійнята сидять за спільним столом та посміхаються. Однак вигляд виконавиці зовсім не наштовхує на думку, що вона щаслива. Артистка здається виснаженою та розгубленою.

Нагадуємо, що у колишнього чоловіка Камалії Мохаммада є двоє дітей від попереднього шлюбу з росіянкою. У бізнесмена є доросла дочка Таня, яка на даний момент заміжня та вже виховує своїх дітей, а також син Арман, який до початку повномасштабної війни в Україні проживав поруч з батьком.

Після 24 лютого лише Камалія разом зі своєю матір’ю залишилася на батьківщині та продовжила боротися інформаційно за свою країну. Артистка втратила велику кількість своїх улюбленців — прекрасних скакунів з родослівною, а також була вимушена відправляти на реабілітацію тих коней, що пережили березневі події.

Схожі статті

57-річна Ольга Сумська раптово залишила Україну та заявила з Європи: “Настав нарешті мій час”

Знаменита українська акторка Ольга Сумська вийшла на зв'язок із поїздки закордон та поділилася враженнями від своєї подорожі. Чим зараз займається зірка?

Ольга Мартиновська подарувала серце Володимиру Ярославському і зробила вражаюче зізнання: “Зустрічаємось”

Знаменита українська кулінарка Ольга Мартиновська вразила мережу кадром, на якому постала разом з Володимиром Ярославським. Усі деталі в статті.

Влад Яма, який таємно покинув Україну, засвітився в кримській Ялті: задоволений танцює під водою

Знаменитий український хореограф Влад Яма більше двох років перебуває за кордоном і знаходиться на зв'язку зі співвітчизниками суто через соціальні мережі.

Не шаблонна красуня: Катерина Осадча звела з розуму імпозантного депутата, а слідом за ним – шоумена

Катерина Осадча ставиться до особистого життя з обережністю, саме тому протягом тривалого часу зірка не коментувала його в мережі. Які цікаві факти про романи телеведучої все-таки відомо?

Олександр Кривошапко остаточно забув Тетяну Денисову та показав нову кохану: “Інакше і бути не могло”

Знаменитий український вокаліст Олександр Кривошапко вперше за довгий час показав свою нову дівчину Христину, з якою зійшовся після розлучення.

Сніжана Єгорова вийшла на зв’язок і вразила зовнішнім виглядом: розпатлана та з розмазаним макіяжем

Знаменита українська телеведуча Сніжана Єгорова вже декілька років проводить поза межами своєї батьківщини, але не припиняє говорити про неї у своїх відео.